Ολομέτωπη επίθεση της «ΕΣΤΙΑΣ» στον Ντόκο – Προτείνει συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο

Η δεξιά εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» στο πρωτοσέλιδό της τη Δευτέρα εξαπολύει δριμεία επίθεση στον (αναπληρωτή) σύμβουλο εθνικής ασφαλείας του κ. Μητσοτάκη, Θάνο Ντόκο.

Ο Θάνος Ντόκος, που υπήρξε επικεφαλής του αμφιλεγόμενου ΕΛΙΑΜΕΠ, σε συνέντευξή του τις προηγούμενες ημέρες στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρότεινε συνεκμετάλλευση με τους Τούρκους.

Δεν είμαστε όμως μόνο εμείς, που κινούμαστε στη δημοκρατική παράταξη, που ερμηνεύουμε έτσι τις δηλώσεις Ντόκου αλλά και η «ΕΣΤΙΑ», της συντηρητικής παράταξης, έχει την ίδια άποψη.

Προφανώς και οι προεκλογικές «εισηγήσεις» Σημίτη, με άρθρα του στην «Καθημερινή» -η οποία διατηρεί στενές και ισχυρές σχέσεις με το ΕΛΙΑΜΕΠ του Ντόκου-, για συνεκμετάλλευση και ουδετεροποίηση του Αιγαίου, δεν ήταν «στον αέρα», η γνωστή παρέα του εκσυγχρονισμού έχει σχέδια για τη χώρα.

Η προσπάθεια «στραγγαλισμού» των φωνών που αντιδρούν στους αλλότριους σχεδιασμούς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Η προσπάθεια «στραγγαλισμού» της μη ελεγχόμενης δημοσιογραφίας είναι γεγονός.

Τονίζουμε λοιπόν προς την κυβέρνηση, η οποία φαίνεται ότι επιζητεί τη σύγκρουση, ότι καμία τυραννίδα δεν επικράτησε για πάντα και υπενθυμίζουμε τη μοίρα των έξι στο Γουδή, δηλαδή της ηγεσίας της Δεξιάς, που απώλεσαν τη Μικρά Ασία.

Πολύ σοβαρά προειδοποιούμε ότι εάν η κυβέρνηση θεωρήσει την εκλογική νίκη του 2019 ως επανάληψη της εκλογικής νίκης της δεξιάς το 1920, με τις γνωστές συνέπειες, θα υποστεί και τη φριχτή επανάληψη της ιστορίας.

Να πούμε κάπου εδώ -έχει τη σημασία του- ότι η «ΕΣΤΙΑ» στο πρωτοσέλιδό της αναρωτιέται με ποιο δικαίωμα ο Ντόκος υποκαθιστά τον υπουργό Εξωτερικών.

Το «TRIBUNE» υπογραμμίζει ότι ανεξάρτητα από το τι ο καθείς πιστεύει για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με αυτή ΔΕΝ δώσαμε έδαφος ή εθνική κυριαρχία, αντιθέτως πήραμε την αεροπορική κυριαρχία του βόρειου γείτονά μας.

Οι προτάσεις Σημίτη και τα «φλερτ» Ντόκου προμηνύουν παράδοση εδάφους και εθνικής κυριαρχίας.

Περισσότερα στην «ΕΣΤΙΑ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.