Επιστρεπτέα προκαταβολή: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους 90.000 δικαιούχους – Όλες οι λεπτομέρειες

Διαθέσιμη είναι από σήμερα η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για τις 90.000 επιχειρήσεις – δικαιούχους της επιστρεπτέας προκαταβολής. Έτσι έως τις 15 Μαΐου στην εφαρμογή aade.gr/MyBusinessSupport οι ενδιαφερόμενοι που είχαν υποβάλει αιτήσεις, θα μπορέσουν να ενημερωθούν για το ποσό του δανείου που προεγκρίθηκε για εκείνους, αλλά και για τους ακριβείς όρους χορήγησης του δανείου τους. Πρόκειται για τους δικαιούχους που είχαν κάνει αιτήσεις έως την 21η Απριλίου. “Ξεκλειδώνει” έτσι η διαδικασία για να μπουν τα χρήματα που ανέρχονται σε ένα ποσό 1 δισ. ευρώ. Προκειμένου να πληρωθούν άμεσα, στη φάση αυτή θα πρέπει να συμπληρώσουν την Αίτηση Χορήγησης και να επιλέξουν το τελικό ποσόν του δανείου (αν ενδεχομένως χρειάζονται και ζητήσουν μικρότερο ποσόν από το εγκριθέν) αλλά και να αποδεχθούν τους όρους αποπληρωμής όπως περιγράφονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ.

Για όσους δεν πρόλαβαν ή δεν μπόρεσαν να ενταχθούν (καθώς είχαν ήδη αποκλειστεί περίπου 49.000 από τους 139.000 που είχαν κάνει αιτήσεις) επίκειται και δεύτερος γύρος επιστρεπτέας προκαταβολής.

Μπείτε εδώ για την επιστρεπτέα προκαταβολή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.