Τουρίστες πήγαν για σαφάρι με λεωφορείο… αλλά τους «σήκωσε» στον αέρα ένας ελέφαντας

Πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής καθώς ένας ελέφαντας σήκωσε στον «αέρα» ένα λεωφορείο από τουρίστες που ετοιμάζονταν για σαφάρι.

Ο εν λόγω ελέφαντας σήκωσε στον αέρα με τους χαυλιόδοντές του ένα λεωφορείο γεμάτο τουρίστες.

Οι επιβάτες, κατακλυζόμενοι από φόβο, έμειναν να φωνάζουν για βοήθεια, καθώς ο οδηγός και ο ξεναγός προσπαθούσαν απεγνωσμένα να εκτονώσουν την τεταμένη αντιπαράθεση, με τις προσπάθειές τους να απομακρύνουν το κολοσσιαίο θηλαστικό να πέφτουν στο κενό.

Μάλιστα, οι άκαρπες προσπάθειες των επιβατών όπως αναφέρουν οι πληροφορίες εξόργισαν τον ελέφαντα και ετοιμάστηκε για μια νέα πιο δυνατή επίθεση.

Καρέ-καρέ η επίθεση του θυμωμένου ελέφαντα:

Εν συνεχεία, ο τρομοκρατημένος οδηγός επιχειρεί να απομακρυνθεί με την όπισθεν από τον εξαγριωμένο ελέφαντα που φαίνεται έτοιμος για τρίτη μάχη με το φορτηγό των τουριστών.

Καθώς το ζώο πλησιάζει για τον τρίτο γύρο, ο οδηγός φωνάζει ξανά στον ελέφαντα, σαν να τον παρακαλεί: «Όχι! Αρκετά, αρκετά, αρκετά, αρκετά!». Ο οδηγός παλεύει να φύγει γρήγορα από το σημείο και το βίντεο τελειώνει με το ζώο να έχει τα μάτια του καρφωμένα στο λεωφορείο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.