Ποιο εμπαργκο στη Λιβυη; Οι Τούρκοι φτιάχνουν στρατόπεδα και κοροϊδεύουν το σύμπαν

Τι έγινα τα σκληρά μέτρα για εμπαργκο στη Λιβυη που θα εφάρμοζε η ΕΕ μετά από απόφαση του ΟΗΕ;

Κατά παράβαση των αποφάσεων του ΟΗΕ ο υπουργός Άμυνας του Σάρατζ, Σαλάχ Εντίν αλ Ναμρούς ανακοίνωσε την Κυριακή ότι το υπουργείο της ψευτοκυβέρνησης της Λιβύης σε συνεργασία με τους Τούρκους κατασκευάζει νέα εκπαιδευτικά στρατόπεδα!

Μαλιστα το θράσος τους δεν έχει όρια καθώς βγάζουν και επίσημες ανακοινώσεις για τα νέα στρατοπεδα που φτιάχνουν μαζί με την Τουρκια, η οποία στηρίζει την κυβέρνηση της Τρίπολης.

«Έχουμε αρχίσει να εφαρμόζουμε προγράμματα για την οικοδόμηση των ενόπλων δυνάμεων, την ανάπτυξη του στρατού, την αναδιάρθρωση των δυνάμεων και την ανάπτυξη των τομέων της αεροπορίας, της ναυτικής άμυνας, των αντιτρομοκρατικών δυνάμεων και των ειδικών δυνάμεων», ανακοινωσε ξεκάθαρα και εξόφθαλμα ο ψευτουπουργός που διευκρίνισε μάλιστα ότι από τα τούρκικα στρατόπεδα θα αποφοιτούν οι νέες δυνάμεις που θα συμμετέχουν στην υποστήριξη της άμυνας της Τρίπολης. Δηλαδή οι παραστρατιωτικές ομάδες που στηρίζουν την κυβέρνηση του Σαράτζ.

Οι πληροφορίες είναι από το βαλκανικό περισκόπιο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.