Ευρωπαρέμβαση υπέρ των Τούρκων!

Αυτό που αποκαλούμε «Ευρώπη» είτε εμφανίζεται ως Ε.Ε. είτε ως Συμβούλιο της Ευρώπης ή ως Ευρωδικαστήριο δεν είναι στο πλευρό μας. Στα δύσκολα, τους λεγόμενους ευρωπαϊκούς «θεσμούς» τούς βρίσκουμε απέναντι και όχι δίπλα μας.

Και στα Ελληνοτουρκικά βλέπουμε την αχαρακτήριστη και ατιμωτική για τη γηραιά ήπειρο στάση της Ε.Ε. απέναντι στους Τούρκους, που απειλούν Ελλάδα και Κύπρο, κατέχουν κομμάτι της Κύπρου, παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και συμπεριφέρονται σαν τους μπράβους της γειτονιάς.

Η πολιτισμένη Ευρώπη ανέχεται τις αθλιότητες των τρισβάρβαρων Τούρκων κυρίως επειδή ο τουρκικός στρατός κάνει τις βρομοδουλειές των Γερμανών. Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις είναι -σε ένα βαθμό- και γερμανικές (ανεπισήμως, φυσικά) και αυτό μετράει πολύ στα ευρωπαϊκά κέντρα εξουσίας που επηρεάζονται από το Βερολίνο. Επίσης, δεν πρέπει να παραγνωρίζεται το γεγονός ότι υπάρχει σε αρκετούς τομείς σύμπτωση συμφερόντων της Τουρκίας με χώρες όπως η διπρόσωπη Ιταλία, η Ισπανία, η Μάλτα (που λειτουργεί ως υποπόδιο της Βρετανίας) και ενίοτε η Ολλανδία.

Τώρα το Συμβούλιο Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης τόλμησε να παρέμβει ακόμα και στο ανώτατο δικαστήριο της χώρας μας, τον Αρειο Πάγο, αξιώνοντας να αναγνωρίσουμε «τουρκικούς» συλλόγους στη Θράκη!

Η «δημοκρατία» έγραψε για το θέμα: «Δεν είναι καλά τα νέα από τη Θράκη. Το Συμβούλιο Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης παρενέβη ωμά στον Αρειο Πάγο εν όψει της κρίσιμης επικείμενης συνεδρίασής του για την αναγνώριση των “τουρκικών συλλόγων” της Θράκης. Απηύθυνε αυστηρή σύσταση στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου μας, την οποία καλεί να εφαρμόσει την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου και να αναγνωρίσει όλους τους συλλόγους της Θράκης ως “τουρκικούς”».

Με λίγα λόγια, το Συμβούλιο Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης θέλει να προετοιμάσει με νομικές φιοριτούρες και άθλιες παρεμβάσεις την κοσοβοποίηση της Θράκης μας. Κάτι τέτοια πρέπει να «κόβονται» από την πλευρά μας άμεσα και χωρίς ευγένειες και περιστροφές.

Τη γη που απελευθερώσαμε με αίμα δεν θα την παραδώσουμε στον προαιώνιο εχθρό με υπογραφές, επειδή το θέλουν κάποιοι… Ευρωπαίοι.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.