Καταπέλτης ο Νάιτζελ Φάρατζ: «Πίσω από τις διαδηλώσεις και τους βανδαλισμούς μνημείων κρύβεται ο Τζ.Σόρος»

Καταπέλτης για άλλη μια φορά ο Βρετανός πολιτικός και αρχηγός του Κόμματος  της Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου Νάιτζελ Φάρατζ, σχολιάζοντας την επικαιρότητα αναφορικά με τους βανδαλισμούς μνημείων, από διαδηλωτές.

Ο Φάρατζ είπε πως πίσω από τις βίαιαες αυτές διαδηλώσεις κρύβεται το ίδρυμα του διεθνούς κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος το οποίο χρηματοδοτεί με εκατομμύρια δολάρια την οργάνωση BLM η οποία έχει ως στόχο να γκρεμίσει ότι συνθέτει σήμερα τον δυτικό πολιτισμό.

Σε ερώτηση εάν όλη αυτή η αναταραχή που συμβαίνει στην Βρετανία αλλά και τις ΗΠΑ με τα επεισόδια με αφορμή την ανθρωποκτονία του Τζορτζ Φλόιντ σηματοδοτούν την «πτώση» της Δύσης ο Φάρατζ είπε:

«Δεν είναι ανάγκη να γίνει αυτό. Όπως έχετε δει βλέπουμε την αναρχία να παίρνει διαστάσεις με βανδαλισμούς μνημείων και αγαλμάτων σε μια κλίμακα που δεν έχουμε ξαναδεί, που δεν έχω ξαναδεί εγώ στη ζωή μου.

Στο Μπρίστολ είδαμε ένα άγαλμα να κατεδαφίζεται από ένα όχλο ο οποίος φώναζε σχεδόν υστερικά

Αν  δείτε τα ΜΜΕ θα νομίζετε ότι όλη η χώρα σε πληρη υποστήριξη των δράσεων αυτών, επειδή κάποια από τα αγάλματα αφορούσαν κάποιους που ήταν αναμεμειγμένοι σε εμπόριο σκλάβων στο παρελθόν.

Παρ΄όλα αυτά μόνο ένα 30% υποστήριξε την καταστροφή  αυτού του αγάλματος.  

Δεν έχω ξαναδεί μεγαλύτερο κενό στο τι λένε τα ΜΜΕ (MSM) στο τι δεν λένε οι πολιτικοί και στο τι νιώθει πραγματικά ο κόσμος. Επομένως όχι, δεν θεωρώ ότι είναι η πτώση της Δύσης όλα αυτά. Μπορεί όμως να είναι η πτώση της παρούσης πολιτικής τάξης εάν δεν ορθώσει το ανάστημά της και να κάνει αυτό που πρέπει.

 Αυτό δεν έχει σχέση με το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, με τον φριχτό θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ.

Όλα αυτά αφορούν ένα οργανισμό που αποκαλείται BLM ο οποίος χρηματοδοτείται με εκατομμύρια δολάρια  από τους συνήθεις ύποπτους, δηλαδή τον Τζορτζ Σόρος

Στόχος είναι να η καταστροφή και το γκρέμισμα ότι  ξέρουμε για τον δυτικό πολιτισμό.

Θέλουν να καταστρέψουν όλη την ιστορία μας, όλους του ήρωες, τα πάντα που αφορούν το παρελθόν μας.

Και ξέρετε κάτι; Εάν οι πολιτικοί δεν το σταματήσουν, η Εκκλησία δεν το σταματήσει τότε κάτι θα βγει στην επιφάνεια να καλύψει αυτό το κενό της αδράνειας για να το σταματήσει».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.