Η αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν απασφάλισε: Απειλεί τη Νότια Κορέα με στρατιωτική δράση

Η αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν, έχει μεγάλη επιρροή στη Βόρεια Κορέα και είναι ξεκάθαρο πλέον ότι πέρα από το κοινό τους DNA, μοιράζονται και το μίσος για τη Νότια Κορέα. Η Κιμ Γιο Τζονγκ απείλησε τη Νότια Κορέα με στρατιωτική δράση, κατηγορώντας την ότι δεν σταμάτησε τους ακτιβιστές που πετούν φυλλάδια εναντίον της Πιονγιάνγκ στα σύνορα των δύο χωρών.

Η αδελφή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας περιέγραψε το Σάββατο την Νότια Κορέα ως τον εχθρό και προειδοποίησε ότι σύντομα θα δουν την κατάρρευση του άχρηστου κοινού γραφείου διασύνδεσης, στη βόρεια πλευρά της αποστρατιωτικοποιημένης ζώνης. Τόνισε ότι ο στρατός της Βόρειας Κορέας θα αποφασίσει ποια θα είναι τα αντίποινα για την προπαγάνδα των ακτιβιστών που στοχοποιεί τους Βορειοκορεάτες.

“Με την εξουσία που μου έχει δώσει ο υπέρτατος ηγέτης μας, το κόμμα και το κράτος, έδωσα οδηγία στους επικεφαλής του τμήματος για τις σχέσεις με τον εχθρό να εκτελέσουν με αποφασιστικότητα την επόμενη δράση μας” αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Πηγή: NY Post

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.