ΗΠΑ: Ζευγάρι κάθεται στην ουρά έναντι αμοιβής για να κρατήσει θέση για την Black Friday

Ζευγάρι Αμερικανών προσφέρεται να κατασκηνώσει όλη νύχτα έξω από καταστήματα στην Καλιφόρνια κρατώντας σειρά για όσους θέλουν να ψωνίσουν αύριο, την «Black Friday», αλλά δεν μπορούν. Εννοείται έναντι αμοιβής…

«Ο σύζυγός μου έχει εξαιρετικό τρόπο σκέψης όταν πρόκειται για χρήματα, λέει η Αλέξις Γρανάδος αναφερόμενη στον σύντροφό της, Στίβεν Βελάσκες που είχε την φαεινή ιδέα να βάλει την αγγελία.

Η Αλέξις έχασε πρόσφατα η δουλειά της ως εργαζόμενη σε εταιρεία ανακύκλωσης.

Όπως αναφέρει το BBC, το ζευγάρι χρεώνει 50 δολάρια έκαστος για να στηθεί έξω από οποιοδήποτε κατάστημα στην περιοχή Upland της Καλιφόρνιας από σήμερα το βράδυ.

Η τάση αυτή του να στήνεται κανείς στην ουρά για λογαριασμό άλλων -έναντι χρημάτων- κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος κάθε χρόνο.

Το ζευγάρι Γκρανάδος που διαμένει στην Καλιφόρνια υποστηρίζει δεν έχει ξανακάνει κάτι τέτοιο αλλά πιστεύει ότι σίγουρα «δεν θα είναι η τελευταία του φορά». «Είναι πραγματικά εύκολο χρήμα εάν το σκεφθεί κανείς», υποστηρίζει η Αλέξις.

Όπως σχολιάζει το βρετανικό δίκτυο BBC, η «Placer», μια εφαρμογή που είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ, έχει στόχο να καλύψει την ανάγκη όσων είναι πολύ απασχολημένοι για να στηθούν στην ουρά, ξημερώματα της «Black Friday», αλλά είναι πρόθυμοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη προκειμένου να το κάνουν άλλοι γι’ αυτούς.

Σύμφωνα με στοιχεία της αμερικανικής υπηρεσίες λιανεμπορίου, υπολογίζεται ότι, 165,3 εκατομμύρια άνθρωποι θα επισκεφθούν τα καταστήματα στις ΗΠΑ από αύριο έως και την Δευτέρα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.