Οι απίστευτες δικαιολογίες του Λευκού Οίκου για το φιάσκο με το debate

Ο Μπάιντεν είναι «αξιόπιστα λειτουργικός» μεταξύ των ωρών 10 π.μ. και 4 μ.μ. σύμφωνα με τους βοηθούς του που λένε ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ «δυσκολεύτηκε» επειδή η συζήτηση έγινε πολύ αργά (9 μ.μ.)!

Φαίνεται ότι το επόμενο debate θα γίνει την ώρα του πρωινού για να μπορέσει ο Μπάιντεν να λειτουργήσει…

Οι σύμβουλοι του Λευκού Οίκου έκαναν τη συγκεκριμένη παρέμβαση για να διαβεβαιώσουν τον αμερικανικό λαό ότι ο Μπάιντεν είναι μια χαρά λέγοντας ότι είναι πολύ αφοσιωμένος στα καθήκοντα του για …6 ολόκληρες ώρες την ημέρα!

«Από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, ο Μπάιντεν είναι λειτουργικός και αφοσιωμένος στα καθήκοντα του, απόδειξη το ότι πολλές από τις δημόσιες εκδηλώσεις του μπροστά στις κάμερες πραγματοποιούνται μέσα σε αυτές τις ώρες», ανέφερε η ενημερωτική ιστοσελίδα Axios.

«Εκτός αυτού του χρονικού εύρους ή όταν ταξιδεύει στο εξωτερικό, ο Μπάιντεν είναι πιο πιθανό να έχει λεκτικές αστοχίες και να κουραστεί».

»Η συζήτηση διάρκειας 90 λεπτών που ξεκίνησε στις 9 μ.μ. ήταν υπερβολική για τον δυναμικό πρόεδρο που αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της συζήτησης», σύμφωνα με τους δημοκρατικούς…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.