Σ.Σοϊγκού: «Πρέπει να αυξηθούν οι προμήθειες όπλων, πυρομαχικών και στρατιωτικού εξοπλισμού»

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού, κατά τη διάρκεια συνάντησης με το στρατιωτικό επιτελείο, το οποίο και τον ενημέρωσε για την πορεία της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, υποστήριξε πως είναι αναγκαίο να αυξηθούν οι προμήθειες όπλων, πυρομαχικών και στρατιωτικού εξοπλισμού.

Παράλληλα, ανέφερε πως οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις επιχειρούν στην Ουκρανία βάσει του επιχειρησιακού σχεδίου που έχει εκπονηθεί.

Ο Σ.Σοϊγκού, τόνισε ότι είναι απαραίτητο να αυξηθεί ο όγκος και η ποιότητα των όπλων και του στρατιωτικού εξοπλισμού έτσι ώστε να υποστηριχθεί ο ρυθμός της προέλασης που καταγράφεται στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία.

Στο πλαίσιο αυτό έδωσε οδηγίες για τη λήψη μέτρων για τη μείωση του χρόνου συντήρησης και επισκευής του στρατιωτικού υλικού και για την αύξηση των προμηθειών ανταλλακτικών σε ζώνες μάχης και περιοχές υποστήριξης.

Επιπλέον, του παρουσίασαν νέες εκδοχές όπλων για την καταπολέμηση των drones, όπως ένα ειδικό πολυβόλο εξοπλισμένο με κατάλληλο σκοπευτικό.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.