Βρετανός ΥΠΕΞ: «Καταστράφηκε ο μισός εξοπλισμός της Ρωσίας – Μία μεγάλη επένδυση για την ασφάλεια των ΗΠΑ»!

Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Σε μία αδιανόητη δήλωση προχώρησε ο Βρετανός ΥΠΕΞ Ν. Κάμερον, ο οποίος είπε ότι έχει καταστραφεί ο μισός ρωσικός εξοπλισμός στον πόλεμο στην Ουκρανία, χωρίς καμία απώλεια για τους Αμερικανούς!

«Πρόκειται για μία επένδυση στην αμερικανική ασφάλεια» είπε ο Βρετανός ΥΠΕΞ παραδεχόμενος μετά τον Ζοζέπ Μπορέλ, ότι η ΕΕ και Δύση εξυπηρετούν τα αμερικανικά γεωπολιτικά συμφέροντα και όχι τα συμφέροντα των χωρών τους!

Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι οι δυτικοί αξιωματούχοι έχουν σταματήσει την αρχική προπαγάνδα περί ρωσικής επιθετικότητας και ξεκάθαρα πλέον ομολογούν ότι όλα συμβαίνουν για να διατηρήσουν οι ΗΠΑ την ηγεμονία τους, χωρίς να υπάρχει κάποιο κέρδος για τις υπόλοιπες χώρες.

Ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, Ζοζέπ Μπορέλ, παραδέχτηκε πριν 15 μέρες με δήλωσή του στο αμερικανικό CNN πως η υποστήριξη που προσφέρουν όλες οι δυτικές χώρες στην Ουκρανία, δεν δίνεται επειδή «οι Δυτικοί αγαπούν τους Ουκρανούς αλλά επειδή αν κερδίσει η Ρωσία θα χάσουν οι ΗΠΑ την θέση τους ως παγκόσμιου παίκτη»!

Τώρα ο Ντέιβιντ Κάμερον το πήγε ακόμα «μακρύτερα» χωρίς να τον απασχολεί καθόλου για το πως θα εκληφθεί η δήλωση αυτή.

Έτσι λοιπόν ένας ολόκληρος πλανήτης βρίσκεται στα πρόθυρα ενός πυρηνικού πολέμου για μεγάλο χρονικό διάστημα για να ικανοποιηθούν τα γεωπολιτικά συμφέροντα μίας συγκεκριμένης χώρας, ή τουλάχιστον όπως τα αντιλαμβάνεται η παρούσα διακυβέρνηση της χώρας αυτής.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.