Σε ρωσικά χέρια το ευρωπαϊκό εγχειρίδιο για την αντιμετώπιση της Ρωσιας – Διάβασε αποσπάσματα ο Λαβροφ

Αποσπάσματα από ένα εγχειρίδιο το οποίο δόθηκε στη Ρωσία από τις ευρωπαϊκές χώρες διάβασε ο Υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Σεργκέι Λαβρόφ.

Το έγγραφο το οποίο έχει διανεμηθεί σε κάθε ευρωπαϊκής χώρα όπου υπάρχει υπάρχουν διπλωματικές σχέσεις με την Ρωσία δίνει αυστηρές οδηγίες για την αντιμετώπιση των Ρώσων διπλωματών!

Μόνο που το λάθος έγινε και έπεσε στα χέρια της Ρωσίας!

Συγκεκριμένα το εγχειρίδιο αναφέρει:

«Οι Ευρωπαίοι διπλωμάτες θα πρέπει να αποφεύγουν οποιαδήποτε διμερή επαφή με εκπροσώπους της Ρωσίας. Απαγορεύεται να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις που διοργανώνει η ρωσική πλευρά. Αυτό ισχύει επίσης, μεταξύ άλλων, για τις τελετουργικές δεξιώσεις με την ευκαιρία της Διπλωματικής Ημέρας στις 4 Νοεμβρίου, στις 10 Φεβρουαρίου, στις 23 Φεβρουαρίου, στις 9 Μαΐου και την ημέρα της Ρωσίας στις 12 Ιουνίου. Οι Ρώσοι διπλωμάτες δεν μπορούν να προσκαλούνται σε εκδηλώσεις και δεξιώσεις που διοργανώνουν οι αρχές και οι αντιπροσωπείες της ΕΕ καθώς και οι ξένοι υπουργεία των κρατών της ΕΕ.

Δεν απαγορεύεται στους Ευρωπαίους διπλωμάτες να παρακολουθούν εκδηλώσεις τρίτων χωρών στις οποίες συμμετέχουν Ρώσοι εκπρόσωποι. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αποφεύγουν την άμεση επαφή με τους Ρώσους εκπροσώπους. Συνιστάται να ενημερώσετε εκ των προτέρων τον οικοδεσπότη ότι θα πρέπει να αποφεύγεται οι ευρωπαϊκές και ρωσικές αντιπροσωπείες να φαίνονται μαζί σε φωτογραφίες ή να συμμετέχουν μαζί σε επίσημες συναντήσεις».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.