«Αιχμές» από την παράταξη Μπελέρη: «Ο Ράμα προσπαθεί να επιβάλει τον δήμαρχο της αρεσκείας του»

Η χθεσινή σύλληψη του διορισμένου από την κυβέρνηση Ράμα, δημάρχου της πόλης Γκέργκι Γκόρος έφερε νέες αντιδράσεις από την παράταξη του Φρέντι Μπελέρη.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Μπελέρη με ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για νέα προσπάθεια του καθεστώτος να επιβάλει τον δήμαρχο της αρεσκείας του.

Η παράταξη Μπελέρη παραθέτει μία σειρά από γεγονότα που, όπως υποστηρίζει, δείχνουν ότι ο πρωθυπουργός της Αλβανίας προαλείφει για τον δημαρχιακό θώκο τον πρώην σοσιαλιστή βουλευτή Βαγγέλη Τάβο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η σύλληψη έρχεται συμπτωματικά εννέα ημέρες αφότου ο Ράμα διόρισε τον ομογενή και πρώην στέλεχος και βουλευτή του κόμματος του Βαγγέλη Τάβο περιφερειάρχη Αυλώνας ,ο οποίος έτσι έχει και την εποπτεία και διαχείριση για τον Δήμο Χειμάρρας. Και συγχρόνως θα μπορεί να ισχυρισθεί ό,τι η δίωξη και η φυλάκιση Μπελέρη δεν στρέφεται εναντίον της μειονότητας.

Επίσης στην ανακοίνωση, αναφέρεται και το ενδεχόμενο στο άμεσο μέλλον να τον ορίσει και υποψήφιο για τις αναμενόμενες νέες δημοτικές εκλογές, μετά την οριστική καταδίκη του εκλεγμένου δημάρχου.

Καταλήγοντας, επαναλαμβάνουν το αίτημά τους για άμεση αποφυλάκιση του Φρέντι Μπελέρι καθώς, όπως χαρακτηριστικά λένε, οι Χειμαρριώτες θέλουν τον δήμαρχο που ψήφισαν και όχι τον αρεστό του Ράμα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.