Ο αλβανικός στρατός ολοκληρώνει την εκπαίδευση για τα Bayraktar στην Τουρκία

Ο υπουργός Άμυνας, Νίκο Πελέσι, ανακοίνωσε ότι οι αξιωματικοί, οι υπαξιωματικοί και οι στρατιώτες ολοκλήρωσαν την 4μηνη εκπαίδευση στο Keshan της Τουρκίας.

Μετά τον εξοπλισμό με μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar, η Αλβανία θα διαθέτει και στρατό για μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, αυξάνοντας σημαντικά τις επιχειρησιακές δυνατότητες και ικανότητες της Πολεμικής Αεροπορίας και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μετά την αγορά των drones Bayraktar, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Αλβανίας έχουν ήδη το δικό τους πιστοποιημένο απόσπασμα μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Αλβανοί αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και στρατιώτες εκπαιδεύτηκαν για ολόκληρους 4 μήνες στο Keshan της Τουρκίας για πιλότους, ηλεκτρονικούς, μηχανικούς και χειριστές φορτίου, αυξάνοντας σημαντικά τις επιχειρησιακές δεξιότητες και ικανότητες της Πολεμικής Αεροπορίας και των Ενόπλων Δυνάμεων», έγραψε ο Υπουργός Πελέσι στο Facebook.

1 167

The Hellenic Information Team

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.