Δυνατή Ελλάδα

Παλάτι για τον καρκίνο του βασιλιά Καρόλου: Παραμένει απόλυτα θετικός – Αναστέλλει τα δημόσια καθήκοντα του

Σαν «βόμβα» έπεσε στην Βρετανία η είδηση ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο. Σύμφωνα με το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ο 75χρονος βασιλιάς, που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα, πάσχει από μία «μορφή καρκίνου».

Παράλληλα στην ανακοίνωση εξηγείται ότι το πρόβλημα του καρκίνου εντοπίστηκε όταν ο βασιλιάς εισήχθη στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε θεραπεία για υπερτροφία προστάτη.

Το Παλάτι δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις για την υγεία του βασιλιά Καρόλου αλλά εξήγησε ότι ξεκίνησε ήδη σήμερα ένα «πρόγραμμα τακτικών θεραπειών». Σε αυτό το διάστημα ο βασιλιάς Κάρολος δεν θα αναλαμβάνει δημόσια καθήκοντα σε εκδηλώσεις.

«Παραμένει απόλυτα θετικός για την θεραπεία του και ανυπομονεί να επιστρέψει σε πλήρη δημόσια υπηρεσία το συντομότερο δυνατό», τονίζεται σε ανακοίνωση του Παλατιού.

Η ανακοίνωση του Παλατιού του Μπάκιγχαμ:

«Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ιατρικής διαδικασίας του Βασιλιά για καλοήθη διεύρυνση του προστάτη, επισημάνθηκε ένα ξεχωριστό θέμα ανησυχίας. Μεταγενέστερες διαγνωστικές εξετάσεις εντόπισαν μια μορφή καρκίνου.

Η Αυτού Μεγαλειότητα ξεκίνησε σήμερα ένα πρόγραμμα τακτικών θεραπειών, κατά τη διάρκεια των οποίων οι γιατροί τον συμβούλευσαν να αναβάλλει τα δημόσια καθήκοντά του. Σε όλη αυτή την περίοδο, η Αυτού Μεγαλειότητα θα συνεχίσει να αναλαμβάνει κρατικές εργασίες και επίσημες γραφειοκρατικές εργασίες ως συνήθως.

Ο Βασιλιάς είναι ευγνώμων στην ιατρική του ομάδα για την ταχεία παρέμβασή της, η οποία κατέστη δυνατή χάρη στην πρόσφατη νοσοκομειακή επέμβαση. Παραμένει απόλυτα θετικός για την θεραπεία του και ανυπομονεί να επιστρέψει σε πλήρη δημόσια υπηρεσία το συντομότερο δυνατό.

Η Αυτού Μεγαλειότητα επέλεξε να μοιραστεί τη διάγνωσή του για να αποτρέψει τις εικασίες και με την ελπίδα ότι μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση του κοινού για όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που έχουν προσβληθεί από καρκίνο».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.