Δυνατή Ελλάδα

Η Νούλαντ έσπευσε στο Κίεβο για να γλιτώσει τον Ζελένσκι!

Με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη, η διαβόητη Βικτώρια Νούλαντ, προανήγγειλε θρίαμβο του ουκρανικού στρατού, λόγω της στρατιωτικής βοήθειας που θα λάβει από τις ΗΠΑ.

Η αλήθεια είναι ότι η σιδηρά κυρία της αμερικανικής διπλωματίας, έσπευσε πανικόβλητη στο Κίεβο για να γλιτώσει τον Ζελένσκι από την οργή του Ζαλούζνι και των στρατιωτικών!

Αυτό φαίνεται από την πρώτη πρόταση της δήλωσης της:

«Πρέπει να πω ότι φεύγω από το Κίεβο σήμερα με μεγάλη έμπνευση λόγω της ενότητας και της αποφασιστικότητας το 2024. Αυτή είναι μια απόλυτη στρατηγική αναγκαιότητα για την Ουκρανία»

Η ενότητα και η αποφασιστικότητα στην οποία αναφέρθηκε η Νούλαντ, είναι σήμα στον Ουκρανικό στρατό ότι ο Ζελένσκι συνεχίζει να έχει την εμπιστοσύνη των Ηνωμένων Πολιτειών και δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να αμφισβητηθεί.

«Φεύγω επίσης με μεγαλύτερη σιγουριά ότι ο κ. Πούτιν θα έχει ωραίες εκπλήξεις στο πεδίο της μάχης και η Ουκρανία θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία φέτος», συμπλήρωσε.

Η Νούλαντ προανήγγειλε ότι αμερικανικά πυρομαχικά μεγάλου βεληνεκούς GLSDB είναι ήδη καθ’ οδόν προς τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις. Μία ακόμα παρέμβαση, για να πείσει τους στρατιωτικούς να μην εξεγερθούν…

Φυσικά και η Νούλαντ έχει κάθε λόγο να χαμογελάει. Κατάφερε να βάλει Σλάβους να σφαχτούν μεταξύ τους, πείθοντας μερικά εκατομμύρια από αυτούς ότι δεν είναι Σλάβοι, αλλά «άρια φυλή»…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.