Δυνατή Ελλάδα

Ανοίγει η πόρτα του φρενοκομείου: Εισήγηση στον Μπαιντεν για απόβαση στην Υεμένη και αεροπορικά χτυπήματα μέσα στο Ιράν!

Η στρατιωτική ηγεσία εντός της «Κεντρικής Διοίκησης» των ΗΠΑ στην Ερυθρά Θάλασσα καθώς και άλλοι αξιωματούχοι του Πενταγώνου φέρεται να παροτρύνουν τον Λευκό Οίκο να τους επιτρέψει να «βγάλουν γάντια» προκειμένου να σταματήσει οποιαδήποτε περαιτέρω απειλή από την «τρομοκρατική ομάδα» των Χούθις στη Δυτική Υεμένη για την εμπορική ναυτιλία στην Ερυθρά Θάλασσα και τον Κόλπο του Άντεν.

Σύμφωνα με αξιωματούχους, έχουν παρουσιαστεί αρκετές επιλογές στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, τις οποίες όμως αρνείται συνεχώς, όπως μια αεροπορική εκστρατεία μεγαλύτερης κλίμακας με τη συμμετοχή της Πολεμικής Αεροπορίας πάνω από τη Δυτική Υεμένη για την καταστροφή οποιασδήποτε επιθετικής ικανότητας των Χούθις, μια αμφίβια επιχείρηση εναντίον πολλών λιμανιών, όπως η Χοντέιντα στην Δυτική Υεμένη, ακόμη και περιορισμένα πλήγματα σε στόχους εντός του Ιράν για να «σταλεί ένα μήνυμα» που θα περιορίσει την περαιτέρω βοήθεια και υποστήριξη στους Χούθις.

Πρόκειται σαφέστατα για σενάρια παγκοσμίου πολέμου, που δείχνουν ότι στις ΗΠΑ, η λογική χάνεται…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.