Ο Σερβικός στρατός απέκτησε νέα οχήματα

Ο υπουργός Άμυνας Μίλος Βούτσεβιτς και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Σερβίας, στρατηγός Μίλαν Μοϊσίλοβιτς, επισκέφθηκαν τα νεοαποκτηθέντα οχήματα για τις Σερβικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Τα νεοαποκτηθέντα οχήματα αποτελούν μέρος του Μοντέλου εξοπλισμού των Σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων με «οχήματα μη μάχης», σύμφωνα με διάφορα κονδύλια για έργα των οποίων η υλοποίηση έχει προγραμματιστεί έως το 2028 και στο τρέχον πλαίσιο εστιάζεται σε οχήματα μεταφοράς στρατιωτών, βαρέα οχήματα καθώς και ειδικά οχήματα μη μάχης.

Παρουσιάστηκαν νέα οχήματα που αποκτήθηκαν για πρώτη φορά για τις ανάγκες μονάδων του Σερβικού Στρατού – τετρακίνητα, που προορίζονται για μεταφορά σε κάθε είδους εδάφους. Πρόκειται για τα λεγόμενα  οχήματα εκτός δρόμου, τα οποία, με βάση τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, είναι ικανά να ξεπεράσουν τα πιο δύσκολα εδάφη και επιφάνειες, και οι δυνατότητες επιτρέπουν την κίνηση σε χειμερινές συνθήκες, σε χιονισμένες επιφάνειες, όπου θα έχουν ειδικό σκοπό στην υπηρεσία έρευνας και διάσωσης .

Επίσης, μεταξύ των οχημάτων που παρουσιάστηκαν σήμερα είναι οχήματα με μεγαλύτερη χωρητικότητα – τρακτέρ με ημιρυμουλκούμενα φορτίου και σύγχρονα αυτοκίνητα φορτίου με ράμπες φόρτωσης, στη συνέχεια λεωφορεία και πυροσβεστικά οχήματα για την κατάσβεση όλων των τύπων πυρκαγιών, όπως σημειώνει το σερβικό υπουργείο Άμυνας.

The Hellenic Information Team

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.