Δυνατή Ελλάδα

Le Figaro: Η Ουκρανία «εξαφανίστηκε» μέσα σε μία ημέρα!

Σύμφωνα με την κορυφαία γαλλική εφημερίδα, Figaro, «η Δύση απέτυχε να αποδυναμώσει τη Ρωσία, η οποία επιδεικνύει εξαιρετική ανθεκτικότητα”

Σε ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας, τονίζεται ότι η αναμενόμενη οικονομική ύφεση στη Ρωσία, στην οποία αποσκοπούσε η Δύση, δεν σημειώθηκε. Η διπλωματική απομόνωση, όπως διακηρύχθηκε από τα δυτικά έθνη, απέτυχε επίσης να υλοποιηθεί, καθώς οι χώρες του Νότου «έδειξαν την υποστήριξή τους ή, τουλάχιστον, τη φιλική ουδετερότητά τους προς το Κρεμλίνο».

IMG 4366

Η Ρωσία επέδειξε την ικανότητά της να «προσαρμόζεται στη στρατιωτική αρένα» προσαρμόζοντας τακτικές σύμφωνα με τον αντίπαλο, ενσωματώνοντας τεχνολογίες όπως τα drones, όπως σημειώνει η Figaro.

Από την άλλη πλευρά, το Κίεβο αντιμετωπίζει μια πιο δύσκολη κατάσταση, βιώνοντας την έναρξη των «σκοτεινών πολιτικών και διπλωματικών ανέμων». Εν μέσω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή, η Ουκρανία «μέσα σε μια μέρα» έχει ουσιαστικά εξαφανιστεί από τα μέσα ενημέρωσης, συσσωρεύοντας μόνο δυσμενείς ειδήσεις. Αυτό έχει προκαλέσει σοβαρές σκέψεις στη Δύση σχετικά με τις πιθανές συνέπειες εάν η Ουκρανία χάσει».

Γι’ αυτό προφανώς και ασκούνται πιέσεις στο Κίεβο να συνθηκολογήσει, πριν είναι αργά, Προκειμένου να περισώσει ό,τι μπορεί.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.