Γάζα: «Κόπηκαν όλες οι επικοινωνίες – Εξαντλήθηκαν οι πηγές ενέργειας»

Οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών του παλαιστινιακού θύλακα, Paltel και Jawwal ανακοίνωσαν ότι διακόπηκαν όλες οι τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, καθώς εξαντλήθηκαν όλες οι πηγές ενέργειας που συντηρούσαν το δίκτυο της Γάζας.

Παράλληλα μέλη των ειδικών δυνάμεων του Ισραήλ συνεχίζουν να ερευνούν κάθε κτίριο και κάθε όροφο στο νοσοκομείο Αλ Σίφα της Γάζας, στο συγκρότημα όπου παραμένουν ακόμη εκατοντάδες ασθενείς και νοσηλευτικό προσωπικό, ανέφερε ένας στρατιωτικός αξιωματούχος.

«Η επιχείρηση αυτή σχεδιάστηκε επειδή πιστεύουμε ότι υπάρχει μια καλά κρυμμένη τρομοκρατική υποδομή στο συγκρότημα», είπε ο αξιωματούχος αυτός, ζητώντας να τηρηθεί η ανωνυμία του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, όπλα και εξοπλισμός της Χαμάς βρέθηκαν στο νοσοκομείο Αλ Σίφα. «Η Χαμάς εργαζόταν συστηματικά για να κρύψει τις υποδομές και τις αποδείξεις» στα νοσοκομεία της Γάζας, πρόσθεσε, ενώ ο ισραηλινός στρατός έκανε γνωστό πως στους χώρους του νοσοκομείου βρέθηκαν στοιχεία σχετικά με τους ομήρους της Χαμάς.

Η Χαμάς διαψεύδει ότι χρησιμοποιεί ως βάσεις της τις ιατρικές εγκαταστάσεις.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.