Δυνατή Ελλάδα

Σκληρό βίντεο με Ουκρανούς να πυροβολούν μισθοφόρους που μάχονται στο πλευρό τους!

Σύμφωνα με το βίντεο, προφανώς οι ουκρανοί ήθελα να υποχωρήσουν, αλλά μισθοφόροι που μιλούσαν αγγλικά τους καλούσαν να μην το κάνουν. Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει σύρραξη και το άτομο που ακούγεται να μιλάει αγγλικά καθώς κι άλλος ένας, να δέχονται βροχή πυροβολισμών.

Κατά τη διάρκεια μιας διαμάχης μεταξύ Ουκρανών στρατιωτών και ξένων μισθοφόρων στον ουκρανικό στρατό, η κάμερα go-pro ενός από αυτούς συνέλαβε τους πρώτους να πυροβολούν και να σκοτώνουν από κοντινή απόσταση τους αγγλόφωνους μαχητές.

Έχει αναφερθεί στο παρελθόν ότι οι εθνικιστικές μονάδες λειτουργούν ως αποσπάσματα για να εμποδίσουν τους στρατεύσιμους να παραδοθούν ή να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους. Στο συγκεκριμένο βίντεο πάντως είναι οι αγγλόφωνοι που φαίνεται να διατάζουν τους Ουκρανούς να επιστρέψουν στις γραμμές τους όταν τους πυροβολούν.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σοβαρό επεισόδιο, το οποίο δεν έχει σχολιαστεί δημόσια μέχρι αυτή τη στιγμή από το ουκρανικό υπουργείο άμυνας.

Δείτε το βίντεο, είναι εξαιρετικά σκληρό:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.