Αισχρή η στάση δυτικών ΜΜΕ που συγκαλύπτουν τις δηλώσεις Ερντογάν κατά της Δύσης

Με λίγη μεγαλύτερη προσοχή πάνω στις τελευταίες δηλώσεις Ερντογάν σχετικά με την φρίκη στο Ισραήλ (τι πάει να κάνει το αεροπλανοφόρο εκεί; Θα βομβαρδίσει την Γάζα;) ένας καλόπιστος αναλυτής διαπιστώνει το ότι αυτός ο κύριος κάνει ότι μπορεί για να μην χάσει πάλι τους «πετρελαιάδες» του κόλπου, που έχει καταφέρει να ξαναελκύσει προς εκτέλεση έργων εκεί, δείχνοντας τοποθετημένος, εντελώς φαινομενικά, κατά ΗΠΑ και Ισραήλ.

Η απουσία σχολίων από τις δύο αυτές χώρες που, πάντα υποθετικά, θέτει στο στόχαστρο, επισήμως τον αγνοούν, είτε προτείνει, είτε σχολιάζει. Τα εδώ κανάλια όμως δείχνουν, και σε μάκρος χρόνου, με ανταποκρίσεις από την Πόλη, μεγάλο ενδιαφέρον. Γιατί, όταν τα μεγάλα διεθνή του εξωτερικού, στα δελτία τους, παντελώς κωφεύουν!

Και ένα τελευταίο. Τις εκτός συνόρων επιχειρήσεις, κατά της τρομοκρατίας, θέλει ο ίδιος να τις μονοπωλεί, αφήνοντας όλως εντέχνως να εννοηθεί, πως μόνο η Τουρκία απειλείται από την τρομοκρατία! Και όλα αυτά για εσωτερική κατανάλωση κυρίως.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.