Το Ισραήλ προειδοποίησε την Αίγυπτο ότι θα βομβαρδίσει οποιοδήποτε φορτηγό βοήθειας προς τη Γάζα

Ισραηλινές πηγές μέσων ενημέρωσης ανέφεραν ότι το Ισραήλ προειδοποίησε την Αίγυπτο να μην στείλει οποιαδήποτε βοήθεια στη Γάζα και απείλησε να στοχεύσει οποιαδήποτε βοήθεια.

Το Ισραηλινό Channel 12 ανέφερε ότι το Ισραήλ ενημέρωσε την Αίγυπτο ότι θα βομβάρδιζε οποιοδήποτε φορτηγό που μετέφερε βοήθεια στη Γάζα μέσω του περάσματος της Ράφα.

Τα Ηνωμένα Έθνη και άλλες υπηρεσίες αρωγής είχαν συνομιλίες με την Αίγυπτο για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην πολιορκημένη Λωρίδα της Γάζας μέσω του περάσματος της Ράφα, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύτηκε από το Associated Press.

Η έκθεση ανέφερε ότι οι αιγυπτιακές αρχές επικοινώνησαν με το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες για να εξασφαλίσουν ανθρωπιστικούς διαδρόμους στη Γάζα εν μέσω των συνεχιζόμενων ισραηλινών βομβαρδισμών της Λωρίδας.

Ωστόσο, βρήκαν εμπόδιο το Ισραήλ, που έχει απομονώσει τελείως τη Λωρίδα της Γάζας και από ξηρά και από θάλασσα, ενώ βρίσκεται στη διαδικασία πολέμου με την ισλαμική οργάνωση της Γάζας.

The Hellenic Information Team

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.