Παραδοχή: Άχρηστη η ουκρανική αεράμυνα απέναντι στους ρωσικούς υπερηχητικούς πυραύλους Kh22

Στην παραδοχή ότι τα συστήματα αεράμυνας της Ουκρανίας δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τους ρωσικούς, υπερηχητικούς πυραύλους Kh-22 προχώρησε ο Yuriy Ignat, εκπρόσωπος της διοίκησης της Πολεμικής Αεροπορίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.
«Ούτε ένας ρωσικός πύραυλος cruise Kh-22 δεν καταστράφηκε από την ουκρανική αεράμυνα, όχι μόνο αυτή τη νύχτα, αλλά γενικά, κατά τη διάρκεια ολόκληρης της περιόδου των εχθροπραξιών» υποστήριξε μιλώντας στο δίκτυο Rada ο Ignat, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση ότι είναι δυνατή η κατάρριψη τέτοιων πυραύλων με αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα Patriot.
«Το σύστημα Patriot φέρεται να μπορεί να καταρρίψει ρωσικούς υπερηχητικούς πυραύλους Kinzhal» υποστήριξε ο Ουκρανός στρατιωτικός, ο οποίος έχει ήδη παραδεχτεί ότι τα ουκρανικά συστήματα αεράμυνας δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τους υπερηχητικούς πυραύλους Kinzhal, τους πυραύλους του τακτικού πυραυλικού συστήματος Iskander-M, τους κατευθυνόμενους πυραύλους του αντιαεροπορικού συστήματος πυραύλων S-300, τους υπερηχητικούς πυραύλους Onyx, τους Kh-31P και τα πυρομαχικά MLRS «Smerch».

Οι δυτικοί… τρελαίνονται

Η χρήση των Kinzhal και των Kh-22 από τη Ρωσία έδειξε ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι τους δεν διαθέτουν παρόμοια όπλα που είναι δύσκολο να αναχαιτιστούν με τα σύγχρονα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας.
Οι πύραυλοι Kh -22, βάρους περίπου 6 τόνων, μπορούν να πιάσουν ταχύτητα 3,3 Mach με το βεληνεκές τους να φτάνει τα 600 χιλιόμετρα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.