Δυνατή Ελλάδα

Πρωτοφανής επίθεση του Fox κατά του Σβαμπ και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ

Πολλά έχουν ακουστεί για το περιβόητο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τον Κλάους Σβαμπ, κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι η πρώτη φορά όμως που σε μεγάλο ειδησεογραφικό μέσω των ΗΠΑ, ακούγεται τέτοια ανάλυση που αποτελεί «δριμύ κατηγορώ» κατά του WEF.

Ο καλεσμένος του Fox News Νεντ Ράιαν αμφισβήτησε την ατζέντα «Great Reset» του WEF, σε μόλις ένα λεπτό, χρησιμοποιώντας βαρυτατους χαρακτηρισμούς:

«Το WEF είναι ένας πολιτικός οργανισμός φανατικών που χρησιμοποιεί φόβο και χειραγώγηση, όπως η υστερία του Covid, όπως η φάρσα της υπερθέρμανσης του πλανήτη, για να διευκολύνει πραγματικά τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι κατά κάποιο τρόπο είμαστε οι «σωτήρες», αλλά στην πραγματικότητα το μόνο που επιδιώκουν είναι να τους βοηθήσετε να επιτύχουν δόλιους στόχος, που στην πραγματικότητα είναι ένα παγκόσμιο φασιστικό κίνημα δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, και η δημιουργία μιας μεγάλης κυβέρνησης, ενός γιγάντιου τεχνολογικού κολοσσού και φυσικά ένα γιγάντιο και ενιαίο χρηματοπιστωτικό ιδρυμα, για τη δημιουργία μιας τεχνοκρατικής άρχουσας ελίτ, που φυσικά θα είναι αυτοί οι τύποι του WEF».

«Θέλουν να δημιουργήσουν τη φεουδαρχία 2.0, στην οποία θα είμαστε δουλοπάροικοι, και αυτοί είναι οι άρχοντες που μας κυβερνούν… Αυτό στοχεύουν».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.