Παγκόσμιος πόλεμος: Η Apple απειλεί να τελειώσει το twitter

Με κατασκευή κινητού τηλεφώνου σκέφτεται να απαντήσει ο Έλον Μασκ!
Η μεγαλύτερη απειλή που αντιμετωπίζει ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας Έλον Μασκ, είναι ο πόλεμος που του έχει κηρύξει η Apple. Ένας πόλεμος που μπορεί πραγματικά να αποδειχτεί καταστροφικός για τον νέο ιδιοκτήτη του Twitter και όπως φαίνεται, προσπαθεί να αντιδράσει με απανωτές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό, όπου και κατηγορεί την Apple για δολοφονία της ελεύθερης έκφρασης.

Ο ισχυρός άνδρας της Tesla κατηγορεί ευθέως την Apple για διαφημιστικό σαμποτάζ κατά της δημοφιλούς πλατφόρμας, αλλά θέτει και άλλο ένα θέμα το οποίο εάν επιβεβαιωθεί, μπορεί να καταστρέψει το Twitter.

Σύμφωνα λοιπόν με ανάρτηση που έκανε ο Μασκ πριν από λίγο, η Apple έχει θέσει επί τάπητος το ενδεχόμενο να αποσύρει την εφαρμογή του Twitter από τα προϊόντα της. Με απλά λόγια, όποιος έχει iPhone ή iPad, αλλά ακόμα και Mac, δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση στην γνωστή εφαρμογή, καθώς αυτή θα εξαφανιστεί από το Apple store.

Αυτή η εξέλιξη πρακτικά θα κοστίσει στον δισεκατομμυριούχο, δισεκατομμύρια! Το Twitter θα απαξιωθεί και ο Μασκ θα αναγκαστεί είτε να υποχωρήσει, να πουλήσει με ζημιά, και τελικά να το εγκαταλείψει.

Υπάρχει όμως άλλη μία εναλλακτική. Η Tesla να δημιουργήσει ένα δικό της κινητό τηλέφωνο, το οποίο θα στραφεί ενάντια στην παντοκρατορία της Apple. Ένα εξίσου δύσκολο project το οποίο θα χρειαστεί πάλι αρκετά δισεκατομμύρια για να μπορέσει να χτυπήσει τον τεχνολογικό κολοσσό.

Ο Έλον Μασκ πάντως Αναπτύσσεται πριν από λίγο δημοσκόπηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όπου κατηγορεί την Apple για δολοφονία της ελεύθερης έκφρασης στην Αμερική, ενώ κάνει τους χρήστες να ψηφίσουν εάν πιστεύουν ότι η απλή θα πρέπει να ανακοινώνει δημόσια τα μέσα που λογοκρίνει. Τα αποτελέσματα είναι συντριπτικά υπέρ της θέσης του Μασκ. Το 85% των χρηστών θεωρεί ότι η Apple θα πρέπει να δημοσιοποιεί κάθε απόφαση που λαμβάνει και σχετίζεται με την παρεμπόδιση της ελεύθερης έκφρασης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.