Εταιρεία της Σλοβακίας ανέλαβε να επισκευάζει τα ουκρανικά θωρακισμένα

Η πρώτη παρτίδα θα αφορά δεκάδες θωρακισμένα αναγνωριστικά οχήματα BRDM-2

Μια σλοβακική εταιρεία ανέλαβε να επισκευάζει τα κατεστραμμένα ουκρανικά θωρακισμένα οχήματα, κατόπιν αιτήματος του Κιέβου, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας από την Μπρατισλάβα.

«Η κρατική εταιρεία Konstrukta-Defence σύναψε σύμβαση με την ουκρανική πλευρά για την επισκευή και τον εκσυγχρονισμό ουκρανικού στρατιωτικού υλικού», ανέφερε η εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας Μαρτίνα Κόβαλ Κακασίκοβα.

Η πρώτη παρτίδα στρατιωτικού υλικού που θα σταλεί στη Σλοβακία από την Ουκρανία θα αφορά δεκάδες θωρακισμένα αναγνωριστικά οχήματα BRDM-2, διευκρίνισε. Ο πρωθυπουργός Έντουαρντ Χέγκερ και ο υπουργός Άμυνας Γιάροσλαβ Ναντ είχαν ήδη εκφράσει την πρόθεσή τους να βοηθήσουν την Ουκρανία να επισκευάσει τον στρατιωτικό εξοπλισμό της.

Η Konstrukta-Defence εδρεύει στο Λιέσκοβετς, στην ανατολική Σλοβακία, και επισκευάζει οχήματα και υλικά κάθε είδους που χρησιμοποιούν οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας, σύμφωνα με τον ιστότοπό της.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.