Εκλογές στη Γαλλία- Εμανουέλ Μακρόν: Μπορείτε να βασιστείτε πάνω μου

Ο Εμανουέλ Μακρόν έχει άνετο προβάδισμα 4,5 μονάδων έναντι της Μαρίν Λεπέν στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.

Απευθυνόμενος στους υποστηρικτές του από το αρχηγείο της εκστρατείας του, είπε: «Η εμπιστοσύνη σας με τιμά και με δεσμεύει… Μπορείτε να βασιστείτε σε εμένα για να υλοποιήσω αυτό το έργο προόδου, διαφάνειας και ανεξαρτησίας από τη Γαλλία που υπερασπιστήκαμε στη διάρκεια αυτής της εκστρατείας. Καλώ όλους εκείνους που επί έξι χρόνια και μέχρι σήμερα το βράδυ δεσμεύτηκαν να εργαστούν δίπλα μου, να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να ενωθούν σε ένα μεγάλο κίνημα δράσης στο πλευρό μου» , επεσήμανε ο απερχόμενος πρόεδρος.

Επίσης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους υποψηφίους που δεν πέρασαν στον δεύτερο γύρο των εκλογών και εξέφρασαν την υποστήριξή τους στο πρόσωπό του για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών. «Θέλω να χαιρετίσω όλους τους υποψηφίους που ήταν παρόντες στον πρώτο γύρο. Παρακαλώ χειροκροτήστε τους. Από την αρχή και πάντα υπερασπιζόμαστε τις πεποιθήσεις με δύναμη αλλά σεβόμενοι τον καθένα. Σας ευχαριστώ γι’ αυτό. Γνωρίζω την απογοήτευση των υποψηφίων των οποίων μόλις ανέφερα τα ονόματα. Ευχαριστώ την Anne Hidalgo, τον Yannick Jadot, τη Valérie Pécresse και τον Fabien Roussel, που με υποστήριξαν απόψε».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.