Ιστορική ΟΜΟΛΟΓΙΑ Μπάιντεν: Αυτό ακολουθεί μετά την Ουκρανία!

ΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

Σε μια σπάνια στιγμή, ο Τζο Μπάιντεν ισχυρίστηκε, αυτό που το Βαθύ Κράτος των διεθνιστών υποστηρίζει, ότι δηλαδή μια Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων με στόχο την αναμόρφωση ολόκληρης της κοινωνίας είναι επικείμενη χάρη στην γεωπολιτική σύγκρουση που εκτυλίσσεται στην Ουκρανία.

Το βίντεο είναι ενδεικτικό και δείχνει πως οι διεθνιστές ώθησαν, εκ των πραγμάτων, την Ρωσία να επέμβει στην Ουκρανία, την οποία χρησιμοποιήσαν για να φέρουν φτώχεια και Μεγάλη Επανεκκίνηση. Δεν είναι λοιπόν

«Ξέρετε, είμαστε σε ένα σημείο καμπής, πιστεύω, στην παγκόσμια οικονομία. Όχι μόνο στην παγκόσμια οικονομία, στον πλανήτη. Αυτό συμβαίνει κάθε 3 ή 4 γενιές», είπε ο Μπάιντεν τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης Business Roundtable και συνέχισε:

«Όπως ένας απ’ τους κορυφαίους στρατιωτικούς μού είπε σε μια ασφαλή συνάντηση τις προάλλες, 60 εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν μεταξύ του 1900 και του 1946 κι έκτοτε θεμελιώσαμε μια Φιλελεύθερη Τάξη Πραγμάτων κι αυτό δεν είχε συμβεί για πολύ καιρό.

Και τώρα είναι η εποχή όπου τα πράγματα αλλάζουν. Θα υπάρξει μια Νέα Τάξη Πραγμάτων εκεί έξω κι εμείς πρέπει να ηγηθούμε και πρέπει να ενώσουμε τον υπόλοιπο ελεύθερο κόσμο (σ.σ. έτσι ονομάζει η Δύση τις χώρες, οι οποίες ενστερνίζονται την διεθνιστική τάξη πραγμάτων, ενώ στην πραγματικότητα είναι ανελεύθερες) κάνοντάς το».

Δείτε το βίντεο, καθώς πλέον όλα  ειπώθηκαν ανοιχτά από τους παρατρεχάμενους της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.