Πόλεμος Ουκρανία – Βίντεο που κόβει την ανάσα: Η στιγμή που συνεργείο του SkyNews δέχεται πυρά βαρέως πυροβολικού

Συγκλονιστικό βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου απαθανατίζει τη στιγμή που συνεργείο του Sky News δέχεται πυρά από βαρύ πυροβολικό της Ρωσίας, καθώς προσπαθούσε να διασχίσει γέφυρα στην Ουκρανία.

Η ειδική ανταποκρίτρια Alex Crawford, 59 ετών, και η ομάδα της φαίνονται να προσπαθούν να καλυφθούν μέσα σε φωνές, κραυγές και διαπεραστικούς κρότους που προκαλούνται από τους βομβαρδισμούς καθώς προσπαθούν να διασχίσουν τον ποταμό Ντέσνα.

 

Δραματικό υλικό από κάμερα χειρός δείχνει τη στιγμή που το ειδησεογραφικό συνεργείο λαμβάνει την εντολή να «πέσει κάτω», βουτώντας στο έδαφος, καθώς η ψύχραιμη Crawford προσπαθεί να ολοκληρώσει την καταγραφή κάνοντας ρεπορτάζ για την αιφνιδιαστική επίθεση.

 

 

 Αλλά διακόπτεται ενώ περιγράφει τη σκηνή από τις κραυγές ενός κοντινού πολίτη που προειδοποιεί απεγνωσμένα για περαιτέρω επερχόμενα πυρά, αναγκάζοντας την ομάδα του Sky News να πηδήξει και να μπει στο όχημα ώστε να μπορέσει να διαφύγει.

 

Το περιστατικό έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες αφότου ο επικεφαλής εξωτερικός ανταποκριτής του Sky, Stuart Ramsay, και ο εικονολήπτης Richie Mockler χτυπήθηκαν από σφαίρες όταν ένα αυτοκίνητο που μετέφερε το συνεργείο τους προς το Κίεβο έπεσε σε ενέδρα Ρώσων πρακτόρων, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.