Μπάιντεν σε Πούτιν…Αν χρειαστεί να επέμβουμε θα είναι η μεγαλύτερη εισβολή από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

«Θα υπάρξουν τεράστιες συνέπειες παγκόσμια. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη, αν χρειαστεί να μπούμε μέσα με όλες αυτές τις δυνάμεις, η μεγαλύτερη εισβολή από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Θα αλλάξει τον κόσμο», σχολίασε ο αμερικανός πρόεδρος.

Η σκληρή γλώσσα που χρησιμοποιεί ο Μπάιντεν μπορεί να ξαφνιάζει αρκετό κόσμο, ωστόσο για τους ρεπουμπλικάνους της αντιπολίτευσης η κριτική που του αρκείται είναι ότι δεν είναι όσο αυστηρός πρέπει απέναντι στην Μόσχα.

Ο γερουσιαστής Μιτς Μακόνελ σχολίασε: «Αναπτύξτε επιπρόσθετες δυνάμεις του ΝΑΤΟ, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων από τις δικές μας στην Πολωνία, την Ρουμανία, τις Βαλτικές Χώρες. Αλλά αυτό πρέπει να γίνει τώρα, όχι μετά από μια εισβολή».

Πάντως μια πρόσφατη δημοσκόπηση δείχνει ότι υπάρχει δυσπιστία της αμερικανικής κοινής γνώμης για τους χειρισμούς του Μπάιντεν, αφού μόλις το ένα τέταρτο των πολιτών δείχνει να έχει εμπιστοσύνη στον αμερικανό πρόεδρο αναφορικά με αυτήν την υπόθεση.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.