Ρωσία: Ξορκίζουν τον κορωνοϊό γιορτάζοντας την τελευταία μέρα της Αποκριάς

Το πλήθος ξεσπά σε πανηγυρισμούς καθώς οι φλόγες τυλίγουν το ύψους 24 μέτρων ξύλινο κάστρο την τελευταία ημέρα της Αποκριάς στην περιοχή της Καλούγκα στη δυτική Ρωσία.

Παραδοσιακά οι κάτοικοι βάζουν φωτιές σε ξύλινα ομοιώματα στο τέλος της Μάσλενιτσα, της εβδομάδας που προηγείται της νηστείας του Πάσχα.

Φέτος, το ξύλινο ομοίωμα που έκαψαν αναπαριστούσε τον κορωνοϊό. «Μπορούμε να τον συγκρίνουμε με έναν κακό μάγο ή κανίβαλο από τον οποίο θελήσαμε να απαλλαγούμε καίγοντας τον», είπε ο δημιουργός της κατασκευής.

Τα μωβ νησιά Μπάκζι της Νότιας Κορέας

Τα σπίτια, οι δρόμοι, τα ρούχα των κατοίκων, ακόμα και το παραδοσιακό ρύζι. Τα πάντα είναι μωβ στα νησιά Μπάκζι της Νότιας Κορέας.

Εμπνευσμένοι από το μικρό λουλούδι, που φύεται παντού στα νησιά, οι περίπου 100 κάτοικοι μετέτρεψαν την μικρή πόλη τους σε τουριστικό προορισμό που προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες. Ανάμεσα τους και το BTS, το διάσημο συγκρότημα της K-POP.

Ρωσία: Εκπαιδεύοντας τις χήνες

Είναι η Ντάσα και ο Γιάσα, δύο χήνες που συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματα στις καθημερινές τους βόλτες στο Τσελιάμπινσκ της Ρωσίας. Είναι δύο από τις τρεις χήνες που ο Αντόν φροντίζει στο διαμέρισμά του.

Οι χήνες έχουν μετατραπεί σε ατραξιόν και προκαλούν το θαυμασμό των κατοίκων όταν ακολουθούν τις οδηγίες του Αντόν και περιμένουν τα αυτοκίνητα να περάσουν πριν διασχίσουν το δρόμο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.