Ναγκόρνο-Καραμπάχ:Η χρήση πολεμικών πληθυσμών και η εγκατάσταση Τουρκμένων στον Καύκασο

Η χρήση πολεμικών πληθυσμών και η εγκατάσταση Τουρκμένων στον Καύκασο

Η χρήση πολεμικών πληθυσμών και η εγκατάσταση Τουρκμένων στον Καύκασο

Η Τουρκία «εργαλειοποιεί» τα 4,5 εκατομμύρια πρόσφυγες που βρίσκονται στο έδαφός της και τους 2,5 εκατ. Τουρκμένους της Συρίας και πέρα από τις μονάδες μισθοφόρων που έχει δημιουργήσει και με την βοήθεια των οποίων κέρδισαν τρεις πολέμους σε βόρεια Συρία, Λιβύη και Ναγκόρνο-Καραμπάχ, πλέον τους χρησιμοποιεί και σε ένα ρόλο που αφορά και αυτός την Ελλάδα: Αποικίζει το Ναγκόρνο Καραμπάχ με Τουρκομάνους ισλαμιστές από την Συρία!

Και αλλάζει οριστικά την σύνθεση του Ναγκόρνο-Καραμπάχ με «πολεμικούς» πληθυσμούς, προσφέροντας και ασφάλεια και εθνολογική αλλαγή της σύστασης πληθυσμού στην περιοχή

Όπως αποκαλύπτει η γαλλική Agora Vox η Τουρκία σκοπεύει να εγκαταστήσει οικογένειες ισλαμιστών, μισθοφόρων της, στα εδάφη από τα οποία εκδιώκονται οι Αρμένιοι σε μια επανάληψη αυτού που ξεκίνησε να κάνει στην δεκαετία του 1980 στην Κύπρο, μεταφέροντας Τούρκους από τις περιοχές της ορεινής κεντρο-ανατολικής Τουρκίας 1974 στο νησί, μετά την εκδίωξη των 200 χιλιάδες αυτόχθονων Ελληνοκύπριων

Οι Γάλλοι αποκαλύπτουν ότι Άγκυρα ωθεί δύο τουρκμενικές Ταξιαρχίες από τη Συρία, την ομάδα «Σουλτάν Μουράτ» και η ομάδα «Σουλεϊμάν Σάχ»  να μεταφερθούν και να εγκατασταθούν στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Το ζήτημα είναι ότι η Άγκυρα χρησιμοποιεί πολλαπλώς τους πρόσφυγες («πρόσφυγες» που έφυγαν από την Συρία από το 2015 και μετά όταν η Ρωσία επενέβη και άρχισε να πετσοκόβει τους ισλαμιστές.

Οι πρόσφυγες στην Τουρκία είναι βασικά οικογένειες φανατικών ισλαμιστών) και αυτό που θα πρέπει να περιμένει η Ελλάδα και ο Ελληνικός Στρατός στον Έβρο είναι σίγουρα ορδές ισλαμιστών και αν καταληφθεί ελληνικό έδαφος η εκδίωξη του ελληνικού πληθυσμού και η εγκατάσταση οικογενειών ισλαμιστών  από την Συρία.

Την ίδια τύχη θα έχουν και τα νησιά. Φτηνό και οικονομικό «κρέας» προκειμένου να καταβληθούν οι ελληνικές αμυντικές γραμμές, εν συνεχεία εκφοβισμός του πληθυσμού με την παρουσία τους και εν τέλει εγκατάσταση τουρκογενών.

 

Αν αυτός ο εφιάλτης γίνει πραγματικότητα, τότε τα φαντάσματα της Ιστορίας θα στοιχειώνουν για πάντα τους Έλληνες πολιτικούς που μεταξύ 2011 και 2020 βοήθησαν τους ισλαμιστές στην Συρία αίροντας την αναγνώριση της νόμιμης κυβέρνησης της Δαμασκού και εγκαταλείποντας 2,2 εκατομ. Ελληνορθόδοξους στην Συρία…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.