Που θα οδηγήσει τον κόσμο η προεδροποίηση του Μπάϊντεν;

Διαφωτιστική αποτίμηση Γάλλου  στρατηγού των πληροφοριών.

 

Μετάφραση/ Εισαγωγή : Μιχαήλ Στυλιανού

Ο Γάλλος απόστρατος στρατηγός Ντομινίκ Ντελαβάρντ, πρώην αρχηγός της μυστικής υπηρεσίας στρατού, γαλλική αυθεντία της γεωπολιτικής, με διεθνή αναγνώριση, βαθύς γνώστης της Αμερικής, όπου υπηρέτησε επί τριετία και τιμήθηκε με το αμερικανικό παράσημο της αξίας, τακτικός τώρα συνεργάτης του οργάνου των Γάλλων Nτεγκωλικών Comite Valmy,  σε τελευταίο άρθρο του προβαίνει σε μιαν σπάνια για την ψυχρή αντικειμενικότητα και την διεξοδικότητα  αξιολόγησης των συνθηκών διεξαγωγής των αμερικανικών εκλογών, του αποτελέσματος  τους και των συνεπειών που προοιωνίζονται για τις ΗΠΑ, τον κόσμο, την Ευρώπη και την Γαλλία.

Το άρθρο του, υπό μορφή απάντησης σε ερωτήσεις φίλων του, είναι μακροσκελέστατο ( 3.230 λέξεις, 10 σελίδες Α4) και υποχρεώνει σε σύντμηση για το ευρύ κοινό.

Το πρώτο και μεγαλύτερο μέρος του άρθρου αφορά την ερώτηση εάν το αποτέλεσμα είναι καρπός νοθείας των εκλογών.

Ο στρατηγός Ντελαβάρντ κατ αρχήν υπενθυμίζει ότι ολόκληρη η τετραετής  προεδρική θητεία του Τραμπ αναλώθηκε  στην αντιμετώπιση  ενός συνεχούς, αμείλικτου και εξοντωτικού πολέμου από τις συνασπισμένες δυνάμεις του βαθέως αμερικανικού κράτους και του διεθνούς δικτύου των συνωμοτών σχεδιαστών της παγκοσμιοποίησης, ( Σημ: πολύ-δισεκατομμυριούχων Ρότσιλδ, Σόρος, Γκέιτς,  Σβαμπ, ΣΙΑ, ΜΙ6, Μπίλντερμπεργκ, Νταβός , ΕΛΙΑΜΕΠ, και ΜΚΟ όπου γης και του συνόλου των αμερικανικών και ευρωπαϊκών Μέσων Μαζικού Εξανδραποδισμού που αυτοί ελέγχουν, όπως και των κυβερνήσεων της Ε.Ε.)

΄Ολος αυτός ο συρφετός των «ελίτ» της Δύσεως έσπευσε, με αποστολή συγχαρητηρίων, να αναγνωρίσει/νομιμοποιήσει την  εκλογή του Μπάϊντεν, προ του τερματισμού διαλογής των ψήφων, προ της  έκδοσης αποτελέσματος και  σε πείσμα καταγγελιών και μαρτυριών οργίου νοθείας.

Ο στρατηγός Ντελαβάρντ εξηγεί ότι το εξοντωτικό μίσος αυτών των συντριπτικών δυνάμεων εναντίον του Τραμπ και η κινητοποίηση κάθε δόλιου και ανέντιμου μέσου για την ανατροπή του οφείλεται

στον διακηρυγμένο απερίφραστα πατριωτισμό του και την αγωνιστική αντίθεση του στην μανιώδη επιχείρηση μιας παγκόσμιας μαφίας κροίσων συνωμοτών για την ψηφιακή λοβοτομή και την μετάλλαξη των λαών από κοινωνικά όντα και πολίτες με πατρίδα, θρησκεία, κοινότητα, οικογένεια, αδελφότητα, σε ιδιώτες/άτομα, αιωρούμενα, ξεκρέμαστα, απροσανατόλιστα, προγραμματισμένα, ελεγχόμενα και τηλεκατευθυνόμενα σε προκαθορισμένους προορισμούς και διαδρομές από τον βρεφικό σταθμό στα αποτεφρωτήρια μια παγκόσμιας δικτατορίας.

Ο στρατηγός Ντελαβάρντ παραθέτει αποσπάσματα λόγων του Τραμπ, που διακήρυσσαν την εκστρατεία του εναντίον αυτού του εφιάλτη. Σε ομιλία του στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, στις 24 Σεπτεμβρίου 2019, είπε:

«Όπως η αγαπημένη πατρίδα μου, όλα τα έθνη που εκπροσωπούνται σε αυτήν την αίθουσα έχουν μιαν ιστορία, μια πολιτιστική παράδοση και μια κληρονομιά, για την οποία περηφανεύονται, η οποία δικαιούται προστασίας και εορτασμού και η οποία μας δίνει μια δύναμη και ιδιαίτερες δυνατότητες. Ο ελεύθερος κόσμος οφείλει να εγκολπωθεί αυτά τα εθνικά του θεμέλια. Δεν πρέπει να κοιτάζει να τα ισοπεδώσει και να τα αλλάξει

Και λίγο αργότερα πρόσθεσε: « Αν θέλετε  ελευθερία εστέ περήφανοι για την πατρίδα σας, αν θέλετε δημοκρατία αγκιστρωθείτε στην κυριαρχία σας, αν θέλετε την ειρήνη αγαπάτε το έθνος σας. Οι μυαλωμένοι αρχηγοί κράτους βάζουν πάντοτε πρώτο το συμφέρον της χώρας τους. Το μέλλον δεν ανήκει στους παγκοσμιοποιούς, το μέλλον ανήκει στους πατριώτες. Το μέλλον ανήκει στα ανεξάρτητα και κυρίαρχα έθνη που προστατεύουν τους πολίτες τους, σέβονται τους γείτονές τους και αποδέχονται τις διαφορές που καθιστούνκάθε χώρα ξεχωριστή και μοναδική.»

( Σημ: Χρησιμότερο του ΕΛΙΑΜΕΠ βοήθημα μετεκπαίδευσης πολιτικών, και προσιτότερο στην γλώσσα που μιλούν με μεγαλύτερη άνεση οι διαχειριζόμενοι τις τύχες αυτής της χώρας, εκλεκτοί του ελλαδικού εκλογικού σώματος.)

΄Ολοι αντιλαμβάνονται, συνεχίζει ο στρατηγός Ντελαβάρντ ότι μια τέτοια ομιλία είναι φυσικό να γοητεύσει  ένα μεγάλο μέρος του αμερικανικού πληθυσμού –περισσότερες από 73 εκατομμύρια ψήφους Τραμπ, καταμετρούμενες τον Νοέμβριο 2020, δηλαδή 10 εκατομμύρια περισσότερες από το 2016, όταν συγκέντρωσε λιγότερες από 63 εκατομμύρια ψήφους.

Τελικά στο ερώτημα αν υπήρξε εκλογική νοθεία ο Γάλλος στρατηγός, πρώην της μυστικής υπηρεσίας στρατού, απαντά καταφατικά, επικαλούμενος ομολογίες προσθήκης μηδενικών σε αθροίσματα  και εκατοντάδων χιλιάδων στην καταμέτρηση, την πάντοτε δόλια προσφυγήστην ταχυδρομική ψηφοφορία, το  περίεργο σταμάτημα της διαλογής την νύκτα προς την 4 Οκτωβρίου με την γνωστοποίηση μεγάλης υπεροχής του Τραμπ σε αμφιρρέπουσες πολιτείες και την εντυπωσιακή ανατροπή της εικόνας με την μεταμεσονύκτια επανέναρξη της διαλογής ( και την άφιξη δεμάτων ταχυδρομικών ψήφων, πολλών με προέλευση  το υπερπέραν.)

Την εκτίμηση αυτή ενισχύει  δήλωση του προέδρου της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εκλογών Τrey Trainor, την Παρασκευή στην εκπομπή «Εθνική Αναφορά» της News Max T.V. «Πράγματι πιστεύω ότι διαπράττεται νοθεία σε αυτά τα τμήματα ( όπου συνεχίζεται η διαλογή των ψήφων) όπου δεν επιτρέπουν την πρόσβαση σε παρατηρητές», (παρά την εκδοθείσα δικαστική απόφαση.)

* * * * *

Το τελευταίο τμήμα του μακροσκελούς άρθρου του στρατηγού Ντελαβάρντ

απαντά στο ερώτημα  για τις συνέπειες που προοιωνίζονται σε αρνητική για τον Τραμπ απόληξη της εκλογικής διαδικασίας και  την αλλαγή

φρουράς στον Λευκό Οίκο, με τα εξής επί λέξει:

«Εάν ο υποστηρικτής της παγκοσμιοποίησης Τζο Μπάϊντεν εκλεγεί τελικά στις 8 Δεκεμβρίου και ενθρονιστεί στις 20 Ιανουαρίου 2021 Πρόεδρος των ΗΠΑ ποιαν εξέλιξη μπορούμε να περιμένουμε για τον πλανήτη, την Ευρώπη και την Γαλλία;

Σε αυτήν την ερώτηση φίλων του ο Γάλλος στρατηγός Ντομινίκ Ντελαβάρντ, πρώην επικεφαλής της γαλλικής μυστικής υπηρεσίας στρατού, δίνει την ακόλουθη σαφή, διεξοδική και διαφωτιστική απάντηση:

Ο Μπάϊντεν είναι ένας άνθρωπος ηλικιωμένος για τον οποίο όλοι ξέρουν

ότι δεν έχει πλέον αλώβητη την νοητική λειτουργία του, (θα γίνει 79 χρόνων στις 20 Ιανουαρίου). Γι΄αυτό τον λόγο και μόνο, εάν εκλεγεί, θα τελεί υπό την επιρροή και δεν θα παίρνει τις αποφάσεις του παρά με τις συμβουλές και τον «στενό έλεγχο» του άμεσου περιβάλλοντός του, προερχόμενου από το «Βαθύ Κράτος» και απαρτιζόμενου από σκληρούς  προαγωγούς της παγκοσμιοποίησης. Είναι εξ άλλου αυτό το περιβάλλον που τον βοήθησενα  αποσπάσει την εκλογή και είναι αυτό που στην πράξη θα κυβερνήσει τις ΗΠΑ.

Δοθέντος ότι αποτελείται από «νεοσυντηρητικούς» αυτό το περιβάλλον είναι αποφασιστικά υπέρ του Ισραήλ και για την  διατήρηση μιας απόλυτης ηγεμονίας των ΗΠΑ στον πλανήτη.

Η μελέτη σε βάθος αυτού του περιβάλλοντος ( βιογραφίες, καταγωγή, δίκτυα και συμμετοχή σε (εθνοτική) κοινότητα) θα ήταν αποκαλυπτική αλλά δυστυχώς καθόλου εκπλήττουσα. ΄Εχουμε τα ίδια και εμείς εδώ. Θα πρέπειεπομένως να περιμένουμε ένα πολλαπλασιασμό των αμερικανικών επιθετικών αναμείξεων στην Εγγύς και την Μέση Ανατολή (Λίβανο, Συρία, Ιράκ, Ιράν) προς όφελος του Ισραήλ βέβαια, αλλά επίσης και στα σύνορα της Ρωσίας, στην Θάλασσα της  Κίνας και στην Νότιο Αμερική. Αυτή η νέακυβερνητική ομάδα, οπλισμένο μπράτσο του «Βαθέως Κράτους», θα δημιουργήσει τις προφάσεις, εάν δεν υπάρχουν, και θα εργαλειοποιήσει το  τρομοκρατικό νεφέλωμα, όπως έκανε πάντοτε στο παρελθόν, για να βοηθήσει στην δικαιολόγηση των επερμβάσεών της.

Ο Τραμπ επέτυχε να μειώσει βαθμιαία και σημαντικά τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στον πλανήτη ( 47.000 βόμβες το 2017, 16.000 το 2018, 12.000 το 2019 και 928 τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο 2020 ( τελευταία γνωστά στοιχεία).

.https://www.afcent.af.mil/Portals/82/Airpower%20Summaries/Feb%202020%20Airpower%20Summary%20FINAL.pdf?ver=2020-03-12-021511-537 .

Επαναπάτρισε στην χώρα του αριθμό στρατιωτών σταλμένων, ειδικώτερα στην Εγγύς και Μέση Ανατολή. Κατά την πρώτη θητεία του, ο Δυτικός συνασπισμός σκότωσε πολύ λιγότερο κόσμο  από όσον κατά την θητεία του προκατόχου του. Εάν μια ομάδα παγκοσμιοποιών καταλάβει τον Λευκό Οίκο, οι αντίστροφες ροπές μπορούν να τεθούν σε δράση από την άνοιξη του 2021…και το αίμα να ξαναρχίσει να ρέει…Το ΝΑΤΟ δεν κατάλαβε ακόμη ότι θα έπρεπε και ότι  θα ήταν προς το συμφέρον του να βάλει φρένο στις εκτροπές του.

Τα κακά νέα είναι ότι μια κυβέρνηση Μπάϊντεν θα επιδίωκε επίσης να εμπλέξει το ΝΑΤΟ, την Βρετανία, την Γαλλία και την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση σε όλες τις σκοτεινές επιχειρήσεις που οι νεοσυντηρητικοί στρατηγικοί σχεδιαστές της μπορούν να εμπνευστούν

Τα κακά νέα για την Γαλλία είναι ότι η οικονομική εξάρτησή της (χρέος και χρηματιστήριο) και η αυξανόμενη δουλικότητα προς τις ΗΠΑ  από τις ελίτ της, που δημιουργήθηκαν με αυτόν τον προορισμό, δεν θα της επιτρέψουν να αρνηθεί όλες τις προσκλήσεις των ΗΠΑ να ενταχθεί στους ευκαιριακούς συνασπισμούς τους για αμφίβολους σκοπούς.

Τα καλά νέα  ανάγονται στο γεγονός ότι και  από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού οι λαοί αρχίζουν να ανοίγουν τα μάτια τους. Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει αυτό στα μέσα «ενημέρωσής μας», στους πολιτικούς μας και στην χειραγωγημένη κοινή γνώμη μας, ο «εθνικόφρονας» Τραμπ συγκέντρωσε κατά 15% περισσότερες ψήφους από το 2016, (73 εκατομμύρια). Οι οπαδοί του ελέγχουν το Ανώτατο Δικαστήριο, την Γερουσία, την πλειονότητα των Πολιτειών και πλησιάζουν την ισοψηφία στην Βουλή. Οι οπαδοί του ελέγχουν επίσης και τις επαρχίες των  Ηνωμένων Πολιτειών. Οι Δημοκρατικοί δεν ελέγχουν πραγματικά παρά μόνο τις μεγάλες πόλεις.

B321229E F3BE 496A BF0F 1E46FBA7D0AE

• Χάρτης των εκλογών 20020 (Ψήφοι υπέρ του Τραμπ το κόκκινο), (υπέρ του Μπάϊντεν το γαλάζιο)

• https://nypost.com/2020/11/07/this-map-shows-what-the-us-presidential-vote-really-looks-like/

Δεν θα είναι εύκολο επομένως να κυβερνάς τις ΗΠΑ και να κάνεις ότι             σου καπνίσει κάτω από αυτές τις συνθήκες, όταν μάλιστα  η οικονομία πενθεί και το χρέος είναι αβυσσαλέο.

Ούτε θα είναι εύκολο να κυβερνήσεις μιαν Ε.Ε. της Δύσης σε χρεωκοπία, με τους πληθυσμούς στα όρια της εξέγερσης, τα εθνικό εισόδημα σε πτώσηκαι τους αμυντικούς προϋπολογισμούς σε ερείπια.

Σ’ αυτές τις συνθήκες η σύνεση συνιστά να ασχολείσαι  φρόνιμα με τις υποθέσεις σου, αντί να θέλεις να παίξεις τον σερίφη του πλανήτη. Θαέπρεπε επίσης να μη θέλεις να επεμβαίνεις παντού στις υποθέσεις κυριάρχων κρατών με το έωλο πρόσχημα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας – που εμείς έχουμε  συμβάλει σημαντικά στην δημιουργία και την συντήρησή της, με μιαν εξωτερική πολιτική της συμφοράς (Λιβύη, Συρία, Ιράκ, Υεμένη, Ιράν, Ρωσία, Λευκορωσία, Βενεζουέλα, Βραζιλία, Βολιβία, μεταξύ άλλων) και με την λήψη ανεύθυνων επίσημων θέσεων, που «εκλαμβάνονται» ως προσβολές από δεκάδες χωρών στον πλανήτη.

Αργά ή γρήγορα, ένα Δυτικός συνασπισμός, κυβερνώμενος από τους επιθετικούς παγκοσμιοποιούς θα δεχτεί ένα δυνατό λάκτισμα στην μουσούδα, θα εκπλαγεί, θα ξανακατέβει από τον άμβωνά του και θα μοιάζει λιγότερο αλαζονικός. Οι  λαοί του θα πολλαπλασιάσουν τις λευκές διαδηλώσεις τους, τις τελετές των κηδειών, τις θορυβώδεις και επιδεικτικές εκδηλώσεις εναντίον ενός εχθρού που θα είχαν αυτοί προκαλέσει. Θα μετρούν και θα θρηνούν τους νεκρούς τους. Αρκεί να παρατηρήσουμε την λαμπρή εκστρατεία που διεξάγουν οι χώρες-μέλη αυτού του συνασπισμού στον «πόλεμο εναντίον του Κορωναιού» για να αντιληφθούμε πως  δεν πρόκειται να κερδίσουμε ούτε τον ερχόμενο.»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.