Kamala Harris: Η «σκοτεινή» επιλογή του Σόρος για την προεδρία

Όταν έβαλε υποψηφιότητα για το χρίσμα των Δημοκρατικών, ανέπτυξε πολύ στενές σχέσεις με τον γνωστό γιο του Σόρος, τον Αλέξανδρο Σόρος, ο οποίος δημόσια της εύχονταν να είναι αυτή η νέα πρόεδρος των ΗΠΑ.

 

Νίκος Χειλαδάκης

Όσοι νομίζουν ότι ο 78 χρονών νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάϊντεν, που έχει πολλά προβλήματα υγείας, που συχνά ξεχνά που βρίσκεται και τι κάνει, θα είναι ο νέος πλανητάρχης, μάλλον κοιμούνται ύπνο βαθύ.

Όπως αναφέρεται, ιστορική χαρακτηρίζεται η εκλογή της Καμάλα Χάρις ως αντιπροέδρου των ΗΠΑ. Η πρώτη γυναίκα και μάλιστα έγχρωμη που καταλαμβάνει τον θώκο, δεσμεύτηκε στην ομιλία της, να «στρωθεί στη δουλειά», διαβεβαίωσε ότι «δε θα είναι η τελευταία» γυναίκα αντιπρόεδρος και παρατήρησε πολύ εύστοχα πως «η Δημοκρατία δεν είναι εγγυημένη», «θέλει πράξεις, θυσίες».

Αλλά ποια είναι αυτή η τζαμαϊκανή ουσιαστική νέα πρόεδρος των ΗΠΑ ; Η κυρία αυτή είναι η εκλεκτή του Τζωρτζ Σόρος που έριξε εκατομμύρια για να φύγει ο Τραμπ από τον Λευκό Οίκο και από εδώ και μετά θα εφαρμόζει τις επιλογές του γνωστού μεγιστάνα της Νέας Τάξης, που αποσκοπεί στην υποδούλωση των λαών και στην εξολόθρευση κάθε θρησκευτικότητας και προσήλωση σε παραδοσιακά και εθνικά σύμβολα.

Από το 2016, όταν η νεαρή και επιτυχημένη τότε δικηγόρος και στη συνέχεια εισαγγελέας της Καλιφόρνιας έβαζε υποψηφιότητα για να εκλεγεί γερουσιαστής της πολιτείας και ίσως και από πιο πριν, ανάγονται οι σχέσεις της με το συγκρότημα του Τζωρτζ Σόρος.

Είχε προηγηθεί το 2014 ο γάμος της με τον μεγαλοδικηγόρο Ντάγκλας Έχον και με «περίεργο» τρόπο ο γάμος αυτός απογείωσε ξαφνικά κατακόρυφα τα εισοδήματα της σε πολλά εκατομμύρια ευρώ

Όταν έβαλε υποψηφιότητα για το χρίσμα των Δημοκρατικών, ανέπτυξε πολύ στενές σχέσεις με τον γνωστό γιο του Σόρος, τον Αλέξανδρο Σόρος, ο οποίος δημόσια της εύχονταν να είναι αυτή η νέα πρόεδρος των ΗΠΑ.

Τελικά για να κρατηθούν τα προσχήματα το χρίσμα το πήρε ο γηραιός και ανίκανος συστατικά να κυβερνήσει, Τζο Μπάϊντεν, ο οποίος επέλεξε την Καμάλα Χάρις σαν υποψήφια αντιπρόεδρο.

Από τις πρώτες δηλώσεις της μετά την εκλογή της σαν αντιπρόεδρος των ΗΠΑ,  έδειξε ότι αυτή θα είναι ουσιαστικά η νέα πρόεδρος καθώς ήδη ανέφερε τις επιδιώξεις σε παγκόσμια κλίμακα για ένα…«καλύτερο» κόσμο.

Οι στενές σχέσεις της με το συγκρότημα του Σόρος και οι υπόγειες διασυνδέσεις της, προεξοφλούν αυτές τις…«καλύτερες μέρες».

Παράλληλα θα στραφεί σε στενότερη συνεργασία με την Κίνα όπου η ανθρώπινη ύπαρξη δεν έχει καμία αξία, ενώ θα επιδιώκει με κάθε μέσο την ανατροπή του προέδρου Πούτιν της Ρωσίας που θεωρείται ένας από τους κυρίους εχθρούς του Σόρος.

Όσον αφορά την πατρίδα μας, μας περιμένουν ακόμα πιο μαύρες μέρες με κίνδυνο ακόμα και την ολοκληρωτική εξαφάνιση του ελληνισμού, που προορίζεται να γίνει ή ένα θλιβερό και φτωχό προτεκτοράτο της Νέας Τάξης, ή ένα τουρκομπαρόκ βιλαέτι, όπως το είχε προβλέψει πριν από χρόνια ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης.

Όλα αυτά αν δεν υπάρξει καμία αντίδραση, καθώς τώρα με τα Lockdown κλπ θα πέσει … «μαύρη πείνα» και ίσως κάποιοι «συγκινηθούν» και σηκωθούν από τους καναπέδες.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.