Αξίζει να τα επισκεφθείς: Τρία ελληνικά που έχουν αδικηθεί από τους τουρίστες

Τα ελληνικά νησιά έχουν κάθε καλοκαίρι την τιμητική τους, με χιλιάδες τουρίστες να φτάνουν σε αεροδρόμια και λιμάνια. Κάποια είναι πιο γνωστά και πρωταγωνιστούν στις κρατήσεις των τουριστών. Κάποια άλλα έχουν αδικηθεί, αφού οι κρατήσεις δεν συμβαδίζουν με την μοναδική ομορφιά τους.

Αν λοιπόν είσαι σε φάση που θέλεις να εξερευνήσεις προορισμούς που δεν σου πασάρονται πρώτοι, παρακάτω θα σου προτείνουμε 3 νησιά που θα περάσεις εκπληκτικά.

Σάμος

Το νησί της Σάμου, έχει ένα φοβερό ρεκόρ. Όσοι το επισκέπτονται, ξαναγυρνάνε πίσω τουλάχιστον μία ακόμη φορά. Φυσιολογικό, αν ζήσετε την μοναδική ατμόσφαιρα που σας προσφέρει, αυτό το νησί του Αιγαίου.

Συνδυάζει εκπληκτικές παραλίες, με επιβλητικά δάση, ενώ η ντόπια κουζίνα θα σας αποζημιώσει σίγουρα, φορτώνοντας σας λίγα κιλά στην επιστροφή.

Πρέπει να επισκεφθείς την παραλία Τσόπελα και να δοκιμάσεις τα τοπικά κρασιά τους.

Κάρπαθος

Αδικείται από τη δύσκολη διασύνδεση που έχει με τα υπόλοιπα νησιά. Αν όμως πατήσεις το πόδι σου σε αυτό το μαγικό νησί, θα αποζημιωθείς με τον καλύτερο τρόπο. Ειδικά άμα πετύχεις πανηγύρι στη Κάρπαθος, θα το θυμάσαι για μια ζωή. Εξαιρετικό φαγητό, πολύ ζεστοί κάτοικοι, με μια παράξενη ενέργεια στο νησί που σε προκαλεί να χορέψεις. Να επισκεφθείς τη παραλία Διαμάτρα, και να απολαύσεις τους νοστιμότατους ουζομεζέδες του νησιού.

Ιθάκη

Ένα από τα ωραιότερα νησιά μας. Για κάποιο λόγο έχει περάσει στη συνείδηση των τουριστών πως πρόκειται για ένα νησί δύσκολο. Μεγάλος λάθος. Μπορείς να φτάσεις εύκολα με καραβάκι, ακόμα και με σκάφος, ενώ οι παραλίες του προσφέρουν ηρεμία και βουτιές στα καθαρότερα νερά. Πρέπει να πας στο Γιδάκι και να δοκιμάσεις μακαρονάδα με θαλασσινά.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.