Στημένη η κόντρα Στικούδη-Ελευθερίου; Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο

Τη νέα κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στα social media μεταξύ της Κατερίνας Στικούδη και της Ελευθερίας Ελευθερίου σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης στο «Καλοκαίρι #Not».

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο παίζει πιάνο και τραγουδάει ένα κομμάτι της Beyonce φορώντας την κορδέλα της από τα καλλιστεία, σε συνδυασμό με τη δημόσια εξομολόγησή της για την σκληρή κριτική που δέχτηκε για την εμφάνισή της στην αρχή της καριέρας της.

«Το 2005 στέφτηκα miss Ελλάς .. δέχτηκα 18 χρόνων πολύ κριτική για την εξωτερική μου εμφάνιση από την πρώτη κιόλας μέρα … Αυτό που έκανα ήταν να θέλω να είμαι υγιής» έγραψε η Κατερίνα Στικούδη.

«ΟΚ, μας έπεισες», ήταν το σχόλιο της Ελευθερίας Ελευθερίου, κάτω από τα όσα έγραψε η Κατερίνα Στικούδη, το οποίο μάλιστα συνοδευόταν με emoji που «έκλαιγαν» από τα γέλια.

Η Κατερίνα Στικούδη με τη σειρά της δημοσίευσε το εν λόγω σχόλιο στα instastories της, σχολιάζοντας «Τι φάση δηλαδή; WTF?» με την Ελευθερία Ελευθερίου να της απαντά λίγες ώρες αργότερα το εξής: «Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Νομίζω ότι γενικά, λίγο αυτή όλη η φάση με τα πιάνο μας κούρασε…».

Η αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου για την κόντρα Στικούδη-Ελευθερίου

Όπως ωστόσο αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου, η συγκεκριμένη κόντρα είναι μάλλον στημένη, καθώς οι δυο τους πρόκειται να συνεργαστούν και να βγάλουν μαζί νέο τραγούδι.

«Κόλλησα πολύ όταν είδα αυτές τις αναρτήσεις. Γιατί πριν από λίγες ημέρες ήταν μαζί στη Νάξο. Και κόλλησα όταν το είδα, είπα μήπως μαλώσανε εκεί. Μετά έμαθα πως ετοιμάζουν ένα βίντεο κλιπ για ένα τραγούδι μαζί. Τα συμπεράσματα δικά σας. Πολύ έξυπνο πάντως» τόνισε η Ελένη Χατζίδου.

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.