Λούσια Γιαβορτσέκοβα: Ολόγυμνη στο Ναυάγιο της Ζακύνθου η πιο σέξι ποδηλάτισσα του κόσμου

H πληθωρική Σλοβάκα ποδηλάτισσα, Λούσια Γιαβορτσέκοβα, ποζάρει ολόγυμνη στην παραλία Ναυάγιο της Ζακύνθου, κάνοντας την καλύτερη διαφήμιση στο νησί και τον ελληνικό τουρισμό

Η πανδημία του κορωνοϊού δεν πτόησε την πληθωρική Σλοβάκα από το να επισκεφθεί την χώρα μας για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

To 2018 η Λούσια Γιαβορτσέκοβα ανακοίνωσε την αποχώρηση της από την ενεργό αθλητική δράση και έκτοτε εργάζεται ως μοντέλο και DJ.

H 28χρονη Σλοβάκα με τους 1,6 εκατ. followers αγαπά ιδιαίτερα την πατρίδα μας γεγονός που αποδεικνύουν οι συνεχείς επισκέψεις της στα ελληνικά νησιά.

Φέτος το δημοφιλές μοντέλο βρέθηκε σην Κρήτη, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, ενώ τις τελευταίες μέρες επισκέφθηκε Αθήνα για να προωθήσει μια διαφημιστική καμπάνια.

Μάλιστα στην τελευταία της ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια επέλεξε να ποζάρει ολόγυμνη στην πανέμορφη παραλία Ναυάγιο, δίπλα από το πλοίο «Παναγιώτης».

Τα καταγάλανα νερά της Ζακύνθου, η υπέροχη αμμουδιά και γενικότερα το τοπίο της που μοιάζει απεικόνιση σε πίνακα ζωγραφικής, μάγεψαν το μοντέλο από τη Σλοβακία!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γιαβορτσέκοβα είχε επισκεφθεί και το περασμένο καλοκαίρι την χώρα μας ξεκινώντας το ταξίδι της από την Κρήτη όπου διέμεινε σε ένα πολυτελές resort and spa κάπου στα Μάλια.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.