Η πιο δημοφιλής ηθοποιός στο Google για το 2017, δεν είναι αυτή που περιμέναμε

Η Google κυκλοφόρησε χθες τις λίστες με τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις για το 2017 για κάθε χώρα, αλλά και παγκοσμίως. Ανάμεσά τους, βρίσκεται η πιο περιζήτητη συνταγή για τη φετινή χρονιά, όπως και το iPhone 8, η σειρά Stranger Things και άλλα.
Η πιο δημοφιλής αναζήτηση παγκοσμίως ήταν ο τυφώνας Irma, με το iPhone και το iPhone X να ακολουθούν. Στις ταινίες, πρώτη ήρθε το IT και δεύτερο το Wonder Woman και στις σειρές το Stranger Things και δεύτερο το 13 Reasons Why. Όσο για τους μουσικούς, πρώτη ήρθε η Ariana Grande, δεύτεροι οι Linkin Park και τρίτη η Lady Gaga, ενώ πρώτο σε αναζητήσεις τραγουδιών και στίχων ήταν (ποιο άλλο;) το Despacito.
Αυτό που πραγματικά μας εξέπληξε όμως, ήταν το γεγονός πως η Meghan Markle (γνωστή από τη σειρά Suits και πλέον ως μέλλουσα πριγκίπισσα της Αγγλίας) βρέθηκε πρώτη σε αναζητήσεις στην κατηγορία “Ηθοποιοί”, δεύτερη στους πιο περιζήτους ανθρώπους παγκοσμίως -με τον Matt Lauer στη πρώτη θέση- και πέμπτη στις δημοφιλέστερες αναζητήσεις όλης της χρονιάς. Ξέραμε πως όλη η προσοχή είναι στραμμένη πάνω της, αλλά δεν περιμέναμε καθόλου να ανέβει τόσο ψηλά!
Παρ’ όλα αυτά, το αποτέλεσμα δεν είναι εντελώς παράλογο, αφού η Markle έχει απασχολήσει τα media περισσότερο από κάθε άλλον άνθρωπο τους τελευταίους μήνες -και κάτι μας λέει πως θα συνεχίσει και το 2018.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.