The Voice: Η άβολη στιγμή της Παπαρίζου όταν σκίστηκε το παντελόνι της

Πώς το αντιμετώπισε η τραγουδίστρια;

Με αφορμή ότι ένας διαγωνιζόμενος του Voice κάνει ακροβατικά, αλλά δεν θα μπορούσε να τα δείξει στο talent show γιατί δεν φορούσε το κατάλληλο παντελόνι και φοβόταν μη σκιστεί, η Έλενα Παπαρίζου ανέφερε τι της είχε συμβεί σε συναυλία της!


Η τραγουδίστρια λοιπόν είπε μεταξύ άλλων: «Το έχω πάθει να μου σκιστεί το τζιν… Πάρα πολύ άβολη η στιγμή. Είχε σκιστεί ο καβάλος από μέσα». Και τόνισε: «Μια φορά το είχα πάθει επί σκηνής πριν πάρα πολλά χρόνια όταν ήμουν στην Πολωνία. Έκανα μια συναυλία με τους Antique, φορούσα μαύρο παντελόνι, μαύρο μπουστάκι και σακάκι. Και ξαφνικά νιώθω… αέρα… Το πρώτο πράγμα που κάνω, έτσι όπως τραγουδούσα και φεύγει λίγο πίσω το χέρι, είναι να καταλάβω πως έχει σκιστεί από πίσω μέχρι μπροστά το παντελόνι. Είχα ακόμα άλλα 25 λεπτά στη σκηνή. Με πολύ ωραίο τρόπο έκανα πως ζεστάθηκα, πήρα το σακάκι και το έδεσα γύρω γύρω… για να μην έχουμε ευτράπελα και συνέχισα το σόου»!

Δείτε το βίντεο:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.