Αυτό είναι το μυστικό της Μπιγιονσέ – Ποιος το αποκάλυψε

Ο Εντ Σίραν αποκάλυψε το μυστικό της Μπιγιονσέ! Ο τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης που συνεργάστηκε με την «βασίλισσα της ποπ» για το τραγούδι «Perfect», δήλωσε σε συνέντευξή του πως η Μπιγιονσέ είναι αναγκασμένη να αλλάζει διεύθυνση email σχεδόν κάθε εβδομάδα ή τουλάχιστον κάθε δύο με τρεις εβδομάδες.
«Έχω μια διεύθυνση email για να επικοινωνώ μαζί της. Αλλά στην πραγματικότητα αλλάζει κάθε εβδομάδα. Έτσι, έστειλα ένα email και μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη από τον Μάιο», δήλωσε ο Έντ Σίρα, που εξέφρασε επίσης τη χαρά του που συνεργάζεται με την Μπιγιονσέ.
«Λόγω του γεγονότος πως γέννησε τα δίδυμα τον Ιούνιο, τελειώσαμε το τραγούδι μας τον Σεπτέμβριο. Η αρχική εκδοχή του τραγουδιού έγινε με μόνο μία ακουστική κιθάρα. Με πήρε, λοιπόν, η Μπιγιονσέ τηλέφωνο και μου είπε: «δεν ξέρω πώς νιώθεις γι αυτό αλλά έβγαλα όλα τα μουσικά όργανα και θα μείνει μόνο η ακουστική κιθάρα», αποκάλυψε ο Σίραν και συνέχισε λέγοντας πως πέρασαν ώρες με τη Μπιγιονσέ στο στούντιο για να ολοκληρώσουν το κομμάτι.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.