Ιφιγένεια Γουγουτσά: Δείτε τη δασκάλα της παρέλασης από το Ναύπλιο – Τι λέει η ίδια (φωτο)


Σε άλλες χώρες έχουν τη βασίλισσα της παρέλασης, εμείς στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια αναζητούμε «μανιωδώς» τη δασκάλα «βασίλισσα» της παρέλασης. Και φέτος, στην 28η Οκτωβρίου, βασίλισσα της παρέλασης από τα MME ανακηρύχτηκε η δασκάλα Ιφιγένεια Γουγουτσά του 4ου δημοτικού στο Ναύπλιο.
Η δασκάλα με τις δωδεκάποντες ψηλοτάκουνες γόβες, το στενό βραδινό φόρεμα με χρυσή τη λεπτομέρεια και το αεράτο περπάτημα ισάξιο πασαρέλας ενθουσίασε το κοινό.

Με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, η Ιφιγένεια Γουγουτσά είναι απόφοιτη του Αριστοτέλειου. Όπως δήλωσε η ίδια μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, «πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που έγινε τόσος ντόρος σχετικά με την εμφάνιση μου στην παρέλαση».

«Ούτε καν το φανταζόμουν ότι ο κόσμος θα ασχολείτο με τι φόρεμα έχω επιλέξει να βάλω στην παρέλαση. Είναι αδιανόητο» λέει χαρακτηριστικά.

Επισημαίνει δε ότι κάθε χρόνο, σε κάθε μαθητική παρέλαση φροντίζει να δίνει το παρόν, διότι πιστεύει πως έτσι τιμά τους ήρωες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Ελλάδας.

«Είμαι μια εκπαιδευτικός που πάντα θέλω να τιμώ τους ήρωες και να είμαι πάντα παρούσα στις μαθητικές παρελάσεις» τονίζει.

Δείτε φωτογραφίες που έχει αναρτήσει σε δημόσια θέα στο προφίλ της στο Facebook:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.