Κυκλοφόρησαν τα πρώτα σουτιέν για άντρες και ήδη έχει γίνει χαμούλης

Τα ανδρικά εσώρουχα είναι προφανώς βαρετά, κάτι που βάλθηκε να αλλάξει μια εταιρία φτιάχνοντας διαφορετικές δημιουργίες για όλα τα αρσενικά εκεί έξω.

Άντρες να φοράνε γυναίκεια εσώρουχα οραματίστηκε η HommeMystere, που το έχει μετατρέψει σε αποστολή της να φέρει το σέ.. στην επικράτεια των κυρίων.

 

«Αγαπάμε να σχεδιάζουμε και να φτιάχνουμε κομψά, άνετα και μοναδικά εσώρουχα για ανθρώπους με προσόντα! Ένας αυξανόμενος αριθμός αντρών ανακαλύπτει την άνεση του ανάλαφρου στιλ στα εσώρουχα», γράφει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της φίρμας. Και συνεχίζει ακόμα καλύτερα:

«Η HommeMystere καταλαβαίνει πως θέλετε ποιοτικά εσώρουχα φτιαγμένα με φροντίδα, προσοχή στη λεπτομέρεια και να αγκαλιάζουν τέλεια το σχήμα του σώματός σας. Άνετα βρακάκια που προσαρμόζονται ιδανικά, μοιάζουν υπέροχα και φαίνονται αισθησιακά».

Η εταιρία έχει μια πληθώρα σέξι εσωρούχων για άντρες και ασορτί εσώρουχα για το κάτω μέρος. Ακόμα και αντρικά νυχτικά έχει η HommeMystere, γιατί ποιος είπε ότι τα babydoll είναι αποκλειστικά για τις κυρίες;

Διαβάζοντας τις κριτικές των πελατών, φαίνεται πάντως πως περισσότεροι απ’ όσο θα υπολόγιζε κανείς παραγγέλνουν αυτά τα πράγματα…

Πηγή: diaforetiko.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.