Nomads: Το Παλαουάν μετά τον τυφώνα

Όπως σας ενημερώσαμε και το Σάββατο οι Φιλιππίνες επηρεάστηκαν από το πέρασμα του τυφώνα Odette και ένα από τα μέρη που χτυπήθηκαν ήταν το Παλαουάν που γυρίζεται το reality επιβίωσης. Χθες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέβασε μια φωτογραφία μετά το πέρασμα του τυφώνα καθησυχάζοντας τους φίλους και τους συγγενείς τόσο των παικτών όσο και των ανθρώπων της πολυμελούς παραγωγής που βρίσκεται στο νησί για βγαίνει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το reality επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής εχθές έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram: «Ο Τυφώνας Odette πέρασε από δίπλα μας… έγινε πραγματικός χαμός… τό νησί palawan που ζούμε ειναι το μπλέ μακρόστενο κάτω απο την Μανίλα… Ολα καλά τώρα…».

ΤΥΦΩΝΑΣ ODETTE

Σήμερα με μια νέα φωτογραφία, πάλι μέσω social media, στην οποία φαίνεται μια ομπρέλα στην παραλία ο  παρουσιαστής μας καλημερίζει, ωστόσο τονίζει ότι η κακοκαιρία παραμένει: «ΚΑΛΗΜΕΡΑ…ο Τυφώνας έφυγε αλλά άφησε πίσω του κακοκαιρία…Καλή Κυριακή σε όλους!!!». Έγραψε χαρακτηριστικά.

ΤΥΦΩΝΑΣ NOMADS


Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.