ΤΖΕΙΜΣ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ: Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ Κέιτ είναι επίσημα σε σχέση

Ο αδερφός της Κέιτ Μίντλετον, Δούκισσας του Κέιμπριτζ και μελλοντικής βασίλισσας, φαίνεται ότι αφήνει πίσω του τις δυσκολίες που τον ταλαιπώρησαν και γυρίζει σελίδα στη ζωή του.

Ο Τζέιμς Μίντλετον είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι πάσχει από κατάθλιψη, κάνοντας μάλιστα λόγο για “καρκίνο του νου”.

«Ενιωσα παρεξηγημένος, εντελώς αποτυχημένος. Δεν θα ευχόμουν το αίσθημα της αστάθειας, της απελπισίας, της απομόνωσης και της μοναξιάς, ούτε στον χειρότερο εχθρό μου», είχε γράψει στην Daily Mail.

Η μάχη με την κατάθλιψη ξεκίνησε στα τέλη του 2016 και μέχρι τον Δεκέμβριο του επόμενου έτους πάλευε μόνος του. Τότε, όταν και πέρασε ημέρες μόνος του σε ένα απομακρυσμένου, συνειδητοποίησε ότι χρειαζόταν απεγνωσμένα βοήθεια.

«Τελικά, κατάλαβα ότι δεν μπορούσαν άλλο πια και ότι ήμουν καλά, χρειαζόμουν απεγνωσμένα βοήθεια. Αυτή η συνειδητοποίηση με οδήγησε σε ένα είδος ηρεμίας, ήξερα ότι εάν δεχόμουν βοήθεια θα υπήρχε ελπίδα», σημειώνει.

Τώρα για τον αδελφό της Δούκισσας φαίνονται όλα καλύτερα, καθώς δεν κρύβει την ευτυχία του στο πλευρό της Alizee Thevenet, η οποία είναι Γαλλίδα οικονομική αναλύτρια.

Το καλοκαίρι έκαναν διακοπές με την Πίπα και τον σύζυγό της, Τζέιμς Μάθιους στην Καραϊβική, ενώ αν και οι παπαράτσι τους πέτυχαν μαζί, ωστόσο, η σχέση δεν ήταν επίσημη.

Τα πράγματα όμως φαίνεται ότι άλλαξαν, καθώς ο Τζέιμς μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο Instagram μια φωτογραφία με την αγαπημένη του, κάνοντάς την σχέση τους και επισήμως γνωστή.

Στην βρίσκονται σε σκάφος μέσα στην ανοιχτή θάλασσα και χαμογελούν ενώ η λεζάντα γράφει: «Sail away with me».

James Middleton on Instagram: “Sail away with me ⛵️ ☀️” View this post on Instagram

Sail away with me ⛵️ ☀️

A post shared by James Middleton (@jmidy) on May 7, 2019 at 10:23am PDT

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.