Ο Τούρκος καναλάρχης του survivorGR βγήκε σε εκπομπή και έκανε ΡΟΜΠΑ τους παίχτες του παιχνιδιού

Αφορμή ήταν ένα σχόλιο για τον παίκτη των «Διάσημων, Ilhan Mansiz.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στο τουρκικό Survivor, γίνονται δύο αγωνίσματα ασυλίας κάθε εβδομάδα. Αν στο πρώτο αγώνισμα, χάσουν για παράδειγμα οι «Μαχητές», θα επιλέξουν δύο υποψήφιους παίκτες τους προς αποχώρηση. Αν χάσουν και στο δεύτερο αγώνισμα, θα επιλέξουν άλλον ένα παίκτη τους. Αν, όμως, στο δεύτερο αγώνισμα χάσουν οι «Διάσημοι», θα επιλέξουν δύο υποψήφιους και στη συνέχεια, όλοι μαζί θα τεθούν προς αποχώρηση.
Αυτό συνέβη στα δύο τελευταία αγωνίσματα ασυλίας. Στο πρώτο ηττήθηκαν οι «Μαχητές» και ψήφισαν για αποχώρηση τον Ogeday Girişken και τον Volkan Çetinkaya. Στο δεύτερο αγώνισμα, έχασαν οι «Διάσημοι». Τότε ο Ilhan είπε στους συμπαίκτες του, να ψηφίσουν τον ίδιο και τον Adem Kilicci, που δεν είχαν πρόβλημα να είναι υποψήφιοι. Τελικά, αποχώρησε ο Volkan, που ήταν γνωστός ως «King kong».
https://www.youtube.com/watch?v=-QIkLAucv8orn
Ο χαμός έγινε όταν ο παρουσιαστής σχολίασε πως ο Ilhan δεν… θυσιάστηκε για να προστατεύσει τους συμπαίκτες του, αλλά επειδή είχε στρατηγική και με αυτόν τον τρόπο θα έδιωχνε έναν δυνατό παίκτη. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι ο Ilhan έχει πολλούς φανς!
Το σχόλιο του παρουσιαστή εκνεύρισε τον Acun Ilicali, ο οποίος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν μπορείτε να τα λέτε αυτά, όταν δεν είναι μπροστά για να απαντήσει. Θα λέγατε τα ίδια, αν καθόταν σε αυτό το τραπέζι;».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.