Δείτε πόσα λεφτά ζητάει ως αποζημίωση ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για τις τόπλες φωτογραφίες της Κέιτ

Το χρηματικό ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ ζητά από το γαλλικό περιοδικό Closer ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ως αποζημίωση για την δημοσίευση των τόπλες φωτογραφιών της συζύγου του Κέιτ Μίντλετον το καλοκαίρι του 2012, όταν το ζευγάρι έκανε διακοπές σε έπαυλη στην Προβηγκία, στη νοτιοανατολική Γαλλία.
Η διεξαγωγή της δίκης άρχισε την Τρίτη στη Γαλλία, δυτικά του Παρισιού και έξι εκπρόσωποι μέσων ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων και τρεις φωτογράφοι, δικάζονται για παραβίαση της προσωπικής ζωής του ζευγαριού.
Σε δήλωσή του Ουίλιαμ , η οποία διαβάστηκε κατά την έναρξη της δίκης χαρακτήρισε τις φωτογραφίες «ιδιαίτερα σοκαριστικές» και αποκάλυψε ότι η δημοσίευσή τους του έφερε μνήμες από το παρελθόν και την παρενόχληση που είχε υποστεί (από τους παπαράτσι) η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα.
Μεταξύ άλλων, η δήλωση αναφέρει: «Τον Σεπτέμβριο του 2012, η γυναίκα μου και εγώ σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσαμε να πάμε στη Γαλλία για λίγες μέρες σε απομονωμένη βίλα που ανήκε σε μέλος της οικογένειάς μου και έτσι να απολαύσουμε την ιδιωτικότητά μας.
Γνωρίζουμε τη Γαλλία και τους Γάλλους και γνωρίζουμε ότι, κατ ‘αρχήν, σέβονται την ιδιωτική ζωή, συμπεριλαμβανομένης της ζωής των επισκεπτών τους. Ο παράνομος τρόπος με τον οποίο λήφθηκαν αυτές οι φωτογραφίες ήταν ιδιαιτέρως συγκλονιστικός για εμάς καθώς παραβίαζε την ιδιωτική μας ζωή».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.