Το πάρτι της Ένωσης έβγαλε “λαβράκι”. Γιατί η ‘κλίκα’ έσπασε τις ψήφους της σε Ντάνο και Κοκκινάκη στο τελευταίο συμβούλιο;

Το πάρτι της Ένωσης έβγαλε “λαβράκι”. Γιατί η ‘κλίκα’ έσπασε τις ψήφους της σε Ντάνο και Κοκκινάκη στο τελευταίο συμβούλιο; Το ‘θάψιμο’ μισθοφόρου και Βαλαβάνη στον Σπαλιάρα
Οι επιζήσαντες του Survivor πλύθηκαν, στολίστηκαν, απόλαυσαν ένα λουκούλειο γεύμα ζυμαρικών και στη συνέχεια κλήθηκαν να λάβουν μέρος στον πιο ασυνήθιστο διαγωνισμό για το reality μέχρι σήμερα. Και εδώ που τα λέμε, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, καλύτερα που δεν χρειάζεται συχνά να ακούμε διάσημους και μαχητές να τραγουδούν. Το “ζουμί” όμως του χθεσινού πάρτι ήταν στις συζητήσεις που για πρώτη φορά είχαν την ευκαιρία να κάνουν παίκτες και των δύο ομάδων, χωρίς πίεση χρόνου. Από εκεί προέκυψε μια απίστευτη “σύγκλιση” απόψεων μεταξύ του Κώστα των Μαχήτων (Μισθοφόρου) και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον Γιάννη Σπαλιάρα. Οι παίκτες τον είπαν σπαστικό, κουραστικό, δήλωσαν πως δεν αντέχουν γιατί κάνει σαν “μπέμπης” για να καταλήξουν πως είναι “καλό παιδί.
AdTech Ad
Εκείνο ωστόσο που πέρασε μάλλον στα ψιλά, αλλά ήρθε να “λύσει” το μυστήριο της τελευταίας ψηφοφορίας στο συμβούλιο του νησιού, ήταν ένα σχόλιο του Ορέστη Τσανγκ. Ο Θεσσαλονικός παρατήρησε πως η στρατηγική στην ψηφοφορία των διασήμων ήταν ιδιαίτερα έξυπνη και πρόσθεσε πως με τον τρόπο που έγινε κατέστη δυνατό να παραμείνουν στο παιχνίδι, τόσο η Λάουρα, όσο και ο Κώστας Κοκκινάκης.  “Πόσο έξυπνη ήταν η ψηφοφορία; […] Δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει και αυτός και η Λάουρα μέσα στο παιχνίδι” σχολίασε ο Τσανγκ και μας έβαλε σε σκέψεις.
Δείτε το στιγμιότυπο.
https://www.youtube.com/watch?v=iDcWYXaNnkkrn
Ανατρέχοντας στο επεισόδιο της ψηφοφορίας που έδωσε τέσσερις υποψηφίους, με τον Λάμπρο Χούτο να αποχωρεί τελικά, αποκαλύφθηκε το μέγεθος της στρατηγικής ορισμένων παικτών στο παιχνίδι. Εκείνο το βράδυ, οι ψήφοι της γνωστής παρέας – της επονομαζόμενης και κλίκας – διασπάστηκαν για πρώτη φορά και όλοι αναρωτιόμασταν για πιο λόγο η Λάουρα να ψηφίσει διαφορετικά από τους άλλους τρεις. Μια ψήφος που ουσιαστικά την έστελνε προτεινόμενη καθώς βρέθηκε να ισοψηφεί με τον αιώνια προτεινόμενο Γιώργο Αγγελόπουλο.
https://www.youtube.com/watch?v=8gM-x1xuV8crn
Αν όμως σκεφτεί κανείς καλά τι συνέβη, θα δει πίσω από την κίνηση ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο. Αν η Λάουρα ψήφιζε τον Αγγελόπουλο, όπως οι Ευρυδίκη, Μπο και Χούτος της κλίκας, τότε εκείνος θα ήταν μόνος υποψήφιος από την ομάδα. Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Χρανιώτης που είχε την ατομική ασυλία θα την πρότεινε χωρίς δεύτερη σκέψη, αφού είχε δηλώσει πως θα επέλεγε παίκτη με αθλητικά κριτήρια. Η ανατροπή αυτή, ανάγκασε τον Χρανιώτη να βγάλει προτεινόμενο τον Κοκκινάκη και έτσι η ομάδα φαινόταν πως δεν τον ψήφισε και ό, τι δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο. Από τον τρόπο που ψήφισαν ωστόσο, θεωρούσαν πως Λάουρα και Χούτος ως πιο δημοφιλείς θα παρέμεναν στο παιχνίδι και αν δεν κατάφερναν να ξεφορτωθούν επιτέλους τον Ντάνο, τουλάχιστον δεν θα αποχωρίζονταν και πάλι κάποιον από την παρέα τους. Θεωρία συνωμοσίας; Ίσως, με τρομακτικές συμπτώσεις όμως!
Πρέπει να παρατηρήσουμε ωστόσο πως μετά το στραπάτσο, η Ευρυδίκη φαίνεται να έχει αναθεωρήσει ως προς τον τρόπο ψηφοφορίας και θέλει να μείνει ο Αγγελόπουλος για να παραμείνει δυνατή η ομάδα. Έτσι ανέφερε τουλάχιστον στο τετ – α – τετ που είχε με τον Κώστα από τους Μαχητές, με τον οποίο “έθαψαν” και τον Γιάννη Σπαλιάρα.
Δείτε τη συζήτησή τους από το πάρτι:
https://www.youtube.com/watch?v=Zy1ZeSLId2wrn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.