Το πρώτο φιλί του 15χρονου Μακρόν με την κατά 25 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγό του – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Τα 25 χρόνια διαφοράς ανάμεσα στον υποψήφιο πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν και τη 64χρονη σύζυγό του, Μπριζίτ Τρονιέ αποτελούν αντικείμενο συζήτησης σε όλον τον κόσμο.
Τα γαλλικά τηλεοπτικά δίκτυα, και όχι μόνο, ασχολούνται εκτενώς με την προσωπική ζωή του Μακρόν, με αποτέλεσμα τις τελευταίες ώρες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου φωτογραφίες και βίντεο από το πρώτο του φιλί με την Τρονιέ σε ηλικία 15 ετών. Συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες και το βίντεο που κυκλοφόρησαν, οι Μακρόν και Μπριζίτ Τρονιέ φιλιούνται στο μάγουλο έπειτα από μαθητική θεατρική παράσταση τον Μάιο του 1993.
Η Τρονιέ, η οποία ήταν καθηγήτρια Γαλλικών, είχε αναλάβει και το μάθημα υποκριτικής και είχε διδάξει στον μέλλοντα σύζυγό της, παιδί 15 ετών τότε, το ρόλο του. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τότε ότι ο έρωτάς τους θα ήταν τόσο κεραυνοβόλος που θα έκανε την Τρονιέ να χωρίσει από τον άνδρα με τον οποίο είχε αποκτήσει τρία παιδιά και μερικά χρόνια αργότερα να παντρευτεί με τον Μακρόν. 
Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες από τη Dailymail:
{dailymption}x52exqw_|600|400|{/dailymotion}

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.