Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν Αλβάρο – Ωνάση – Τι αποκαλύπτει δημοσίευμα

Ενώ το διαζύγιο του ζευγαριού εξελίσσεται σε μια κόντρα μέχρις εσχάτων, τα δημοσιεύματα για το τι οδήγησε την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση και τον Βραζιλιάνο αθλητή Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο στο χωρισμό παίρνουν «φωτιά». Τα περισσότερα αναφέρονται στις εξωσυζυγικές σχέσεις του Αλβάρο και άλλα στην Αθηνά, αναφέροντας, κυρίως, ότι πάσχει από κατάθλιψη.
Και το νέο βραζιλιάνικο δημοσίευμα αναφέρεται στην Αθηνά και δίνει έναν άλλο λόγο χωρισμού για το διάσημο ζευγάρι.
Τίτλος του δημοσιεύματος «Ο πραγματικός λόγος του χωρισμού: Η Αθηνά Ωνάση δεν μπορούσε να χαρίσει ένα παιδί στον Ντόντα».
Κατάθλιψη και ξεσπάσματα
Το βραζιλιάνικο δημοσίευμα αναφέρει πως η κατάθλιψη και τα ξεσπάσματα της Αθηνάς Ωνάση δημιουργήθηκαν από το γεγονός πως δεν μπορούσε να κάνει παιδί. Αναφέρει, μάλιστα, ότι το ζευγάρι είχε κάνει πολλές προσπάθειες για να αποκτήσει παιδί, κάτι που δεν ήταν εφικτό λόγω του προβλήματος της χρυσής κληρονόμου.
Μάλιστα, στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι ο Αλβάρο θα προβάλλει το εν λόγω επιχείρημα και στο δικαστήριο της Ελβετίας που θα εκδικάσει το διαζύγιό της και μάλιστα αναμένεται να προσκομίσει τη σχετική ιατρική γνωμάτευση.
Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι το δημοσίευμα είναι απόλυτα κατευθυνόμενο από τον Αλβάρο μέσω της συντρόφου του Ντενίζ Σεβέρο, η οποία είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια με πολύ ισχυρές διασυνδέσεις στο χώρο των ΜΜΕ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.